Khalid Khawar

Gamlebyen Legesenter
Mann, 57 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (1995)

Ledige plasser

8 av 2200

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Gamlebyen Legesenter
St. Halvards Plass 1 0192 Oslo
Vis kart
Khalid Khawar er en av 574 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(32)
32 vurderinger
Tilgjengelighet
(25)
25 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(26)
26 vurderinger
Service
(26)
26 vurderinger

Siste vurderinger av Khalid Khawar

Dette er min farstlege over ca. 25 år

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dr. Khalid har vært en dyktig lege gjennom alle år jeg har vært pasient hos han. Kommunikasjonen har vært meget god, med gjensidig forståelse. Han har ofte stukket seg det lille ekstra for å henvise meg til den rette legen om det har vært områder utenfor hans profesjon. Legen er også flink til å bruke god tid med når man har mye på hjertet, min vurdering av Khalid som legen er meget bra.

not recommendable

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

poor communication, doesn't share reports of x-rays, MRI, and any sort of blood test. doesn't listen to patient fully. Consulation goes like yes/no question. even cold and rude with patient. I visited him almost everymonth since November 2021 as i was dealing with multiple health issues, everytime I visit him, my stress got doubled due to the cold interaction with him. I felt like I am talking to a CIB officer rather than with a doctor. I felt bad and embaressed. I couldn't sleep sound for two nights I visited him last time. Thanks God, finally I am getting rid of him as my waiting list for another doctor is approved.

Kunnskapsrik, med stor empati

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg er en multisyk kvinne og har fått mange fastleger på grunn av flytting og utålmodige leger.
Dr Khawar er en veldig dyktig lege som følger opp med pasientene sine. Nøler ikke med henvise videre, hvis det er behov for det.
Er en fantastisk person, med store empatiske evner.
Gjør alt for at pasientene får den behandlingen de trenger.
Han er flink med å stille diagnoser og kommer med effektive løsninger.
Setter pasienten i fokus og man vet at man er i gode hender.
Anbefaler ham på det sterkeste.

Lite tilgjengelig og tillitsfull

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Det er utrolig vanskelig å få kontakt med legesenteret, både mtp kjappe avklaringer og spørsmål, timebestilling og oppfølging. De henger også langt bak teknologisk sammenlignet med andre.

Når man først har fått en time føler jeg ikke at mine behov er trilstrekkelig iveratatt. Jeg går ikke med en følelse av at jeg kommer til å få hjelp med det jeg trenger. Det er dårlig og utydelig dialog, som gjør at utredninger tar mye lenger tid enn det hadde trengt.

Dette er trist

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Veldig fint med lege, hvis du får tak i dem. Nettsiden deres er også nede, selvom de sier på tlf at den er i bruk, så du kan ikke sende meldinger til dem gjennom portalen deres. Hvis du er heldig tar de tlf i tlf tiden sin. Jeg har ventet over 1 år på å få komme til hos spesialist, ringte dem tilslutt selv, da fikk jeg beskjed om at legen hadde skrevet en for dårlig henvisning, men måtte fortsatt vente 7 nye måneder, har fortsatt ikke fått timen. Da jeg ba om ernæringsfysiolog, skjønte ikke dem stod i skranken hva det var, og legen selv mente han hadde bedre tips enn hva en ernæringsfysiolog hadde. De følger ikke opp noe, her må all iniativ være på egenhånd, lang ventetid, og du må gjerne bestille flere timer for å få løst ett problem, så det blir steindyrt. Har blitt billigere får meg å gå til dr. Dropin for da fikser de problemer eller viderefører deg med en gang, så problemet ikke rekker å bli større enn hva det trenger. Har fått utskrevet resept hos lege, og deretter fått melding om at jeg må kjøpe det samme jeg fikk utskrevet, hvis jeg ikke hadde dobbelt sjekket og kontaktet dem, hadde jeg tatt dobbel dose, så de i skranken og legen kommuniserer dårlig. Helt ærlig det er så mye som er feil med dette legesenteret og hvordan det fungerer, anbefaler det virkelig ikke!