Van Tho Nguyen
Jeg har sliti med knærne mine nå lenge og får beskjed om at det ikke er noe farlig så da går det fint. Legger seg opp i ting han ikke har noe med, finner frem jobber til meg noe som en lege absolutt ikke skal. Fortalte meg at det ikke ser ut som jeg har vondt når jeg har gått rundt med smerten i flere år og blitt vandt til det.
Sa til meg «fra en skala fra 1-10 hvis 1 er ikke vondt og 10 er å bli sparka i leggen» med smertene mine så hadde den vært på 20 da.
Skriver ikke ned alt i henvendelsene mine.
Dear you have been a nice and kunnskap- informed doctor
We will always support from your team and specially your information and overview over cases with you
Imøtekommende og hyggelig legebesøk. Tok seg god tid og var interessert. Får til og med svar på prøvene i morgen på 17.mai og han ringer meg. Strålende service.
og møte en slik lege når man er syk,er medesin i seg selv!!Empatisk,vennlig dyktig og han ga meg en følelse at han tok seg tid.Hilsen takknemlig pasient
Bra og hyggelig lege. Oppmerksom og dyktig. Tar deg imot med oppmerksomhet og godt humør. Gir klare beskjeder og sender deg videre til spesialist hvis nødvendig.