Mazri Khalaf Mhemed
Jeg er utrolig fornøyd med fastlegen min og kan varmt anbefale ham videre. En svært dyktig, omsorgsfull og profesjonell lege som alltid tar seg tid til å lytte og forstå situasjonen.
Jeg føler meg alltid trygg og godt ivaretatt under konsultasjonene. Legen er grundig, forklarer ting på en forståelig måte og viser ekte interesse for pasientens helse og behov. Det er tydelig at pasientens beste står i fokus.
Tusen takk for den gode oppfølgingen, omsorgen og profesjonaliteten. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med fastlegen min!
Ryddig. Lyttende. Effektiv. Kunnskapsrik.
Det aller viktigste, han sender deg videre dersom det er tvil om noe.
Er overhode ikke imøtekommende el lyttende. Har en ovenfra og ned holdning. Hit skal ikke jeg flere ganger.
Det lønner seg å komme forberedt til denne legen, dvs med en liste av spm/plager.
Er stort sett fornøyd med behandlingen, men det er en del problemer med IT systemene på Tinneberget, legen har f eks ikke tilgang til oppdatert informasjon fra andre behandligssteder og sykehus. Dette synes jeg er altfor dårlig.
Har vært hos han 2 ganger når fastlegen min ikke har vært til stede.
Han virker ikke interessert, om dette er fordi jeg ikke er pasienten hans vet jeg ikke.
Styrer unna legetimer der jeg få han som vikar.