Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tinneberget legesenter
Nedlatende og uten empati
Lege: Sajida Zafar Afzal SkrevetLangvarig opplevelse av manglende ivaretakelse. Ble møtt med mistillit og liten vilje til å gi en helhetlig vurdering og oppfølging.
Ikke interesse for pasientene sine.!
Lege: Sajida Zafar Afzal SkrevetHelt forferdelig og få denne legen som fastlege, virker helt uinteressert i alt du har og si. Vill bare få inn neste pasient. Jeg har aldri klaget på en lege før men denne dama er forferdelig å ha som fastlege styr langt unna hun er totalt uinteressert i og sette seg inn i sine nye pasienter og behov de har for hjelp også veien videre, bare frekk og oppsnasig mot meg enda jeg er bsre høflig. Ingen hjelp eller forståelse og få her. Kan ikke beskrives hvor uønska man er inne hos henne, eller hvor lite hjelp man får og blir kasta ut før man kommer inn.!!!!
Verste fastlegen jeg har hatt
Lege: Sajida Zafar Afzal SkrevetStyr unna om du kan! Dette er den minst forståelsesfulle fastlegen jeg har opplevd. Hun tar deg ikke på alvor, og følger ikke opp slik hun burde. Man føler jeg ikke trygg og ivaretatt. Jeg står heller uten fastlege enn å sette mine ben inn på det kontoret igjen!
Viser manglende kunnskap og lite empati
Lege: Sajida Zafar Afzal SkrevetLege viser lite interesse for å høre hva som blir fortalt, og gir uttrykk for at hun bare vil bli ferdig med de 15-20 minuttene som er satt opp. Ingen spørsmål eller gode råd/hjelp. Legen var også frekk under konsultasjon, både verbalt og med kroppsspråk.
Ung men erfaren
Lege: Mona Sharma SkrevetFlink lege. Ung, men profesjonell og erfaringen synest. Hadde nylig en time hos henne, der jeg opplevde at jeg ble hørt og tatt godt i mot