Annikken Moer

Autorisasjon (1984)

Annikken Moer er en av 607 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Annikken Moer

Empatisk og faglig dyktig

Har hatt Annikken som fastlege i mange år, og er et unikum av et menneske. Hun tar dine problemer på alvor og henviser videre der det trengs. Hun har en veldig mild fremtoning og utstråler trygghet. Hun lytter alltid og spør videre for å få et klart totalbilde av situasjonen. Hun er faglig sterk, og er åpen for hva du som pasient tenker også. Blir tatt på alvor rett og slett. Hun smiler også, og har humor samtidig som hun er trøstende. Hun svarer på Helsenorge i helger og ferier og på kvelden hvis du lurer på noe. Vil aldri bytte fastlege, men må etterhvert da hun skal pensjonere seg etterhvert. Gir henne alltid en klem etter besøk for å vise min takknemlighet. Alle som har legeskrekk burde ha en som Annikken. :-)

Fantastisk lege

Annikken har vært min fastlege siden 2015. Hun er svært nøye, kunnskapsrik og hyggelig. Ved flere anledninger har hun henvist videre til spesialist, for at jeg skulle få den beste behandlingen. Selv om vi flyttet litt utenfor Oslo, har hele familien valgt å beholde henne som fastlege. Hun er rett og slett fantastisk!

Eksepsjonell

Annikken Moer er et unikum. Hun er en skinnende stjerne på en forøvrig mørklagt himmel hva gjelder dedikasjon til sine pasienter.
Dessverre er hun i ferd å pensjonere seg. Hvis ikke, ville jeg sagt til deg som leser dette: uansett hvilken fastlege du måtte ha, bytt i dag. Bytt til Annikken.

Hilsen en som har vært hennes pasient i 24 år.

Beste fastlegen jeg har hatt

Trygg, forståelsesfull, lyttende, kunnskapsrik.
En lege som ser pasientene sine.
Grundig og står på pasientenes rettigheter.

Uinteressert og grisk

Legen er sjelden tilgjengelig, glemmer å sende henvisninger m.m, virker uinteressert i å hjelpe pasienten, men veldig ivrig på å fakturere for alle små spørsmål, selv når pasient må purre på det hun har glemt. Svarer sent på kvelden selv men blir sint om hun blir kontaktet etter arbeidstid. Dessverre veldig mange dårlige opplevelser.