Mikkel Mundal

Marienlyst Legesenter
Mann, 63 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

1987

Ledige plasser

2 av 1500

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Marienlyst Legesenter Telefonnummer22 56 70 9022 56 70 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Slemdalsveien 1 0369 Oslo
Vis kart
Mikkel Mundal er en av 534 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(47)
47 vurderinger
Tilgjengelighet
(40)
40 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(41)
41 vurderinger
Service
(36)
36 vurderinger

Siste vurderinger av Mikkel Mundal

Styr unna.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Mikkel som fastlege i snart 2 år. Han kan virke veldig forståelsesfull og empatisk, men det er han _ikke_. Han kunne ikke få meg raskere ut av kontoret sitt. Han prøver å være så rask som mulig, haster seg igjennom med et stressende kroppspråk - for så å peke på bankterminalen sin og takker for nå. Da sitter man igjen med en følelse av at man ikke blir hørt, forstått eller blitt tatt på alvor. Ikke holder han ord heller, lover i hytt og pine - at han skal ringe til et eksakt tidspunkt, men det skjer aldri.

Når det gjelder resepsjonen - både hvordan du blir møtt i skranken og på telefon, er et rent mareritt. Null service, bitre, sure damer som er null interessert i faget sitt. En kommer snart aldri gjennom på telefon og om du gjør - ja da blir du møtt med en helt forferdelig holdning. Prøvd å sagt fra til de også, men de tåler heller ingen kritikk.

Så for all del, STYR UNNA.

Profesjonell og kunnskapsrik lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

En fantastisk lege som vil det beste for pasientene sine. Han bruker god tid og omsorg for sine pasienter. Gir det lille ekstra for at du skal føle deg godt tatt vare på. Han ha mye empati for hver enkel pasient og er tillitsvekkende og hyggelig. Han er min fastlege i 15 år og kan virkelig anbefales. Man kunde ikke tenke seg bedre legebehandling uansett av kjønn, alder, bakgrunn ….
Alle legesekretærene er ikke like uhøflige som beskrives av flere her. Flere er veldig hyggelige, høflige og imøtekommende …..

Ikke anbefalt!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Det er store avvik ift. det som blir forespeilet, og det som faktisk skjer, når det gjelder henvisninger, erklæringer etc.

Jeg føler ikke jeg kan stole på denne legen, og valgte derfor å skifte til ny fastlege.

For øvrig er det veldig dårlig stemning når man henvender seg til resepsjonen. I tillegg til at det tar lang tid å få svar, er de veldig lite serviceinnstilt når man først slipper til.

Anbefaler ikke dette legekontoret!

Behagelig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Mikkel er svært hjelpsom og sympatisk. I tillegg er han dyktig og skriver gjerne ut henvisning dersom man spør. Definitivt den beste fastlegen jeg har hatt. Problemet med dette legesenteret er som nevnt av flere her: Sekretærene. Jeg hadde en episode jeg knapt trodde var sann, hvor til og med Mikkel så seg nødt til å ringe opp igjen for å beklage hennes oppførsel. I senere tid har jeg likevel opplevd at de har nektet å ta imot viktige beskjeder og løyet om at de har gjort det. Dette bør gjøres noe med umiddelbart!

Dyktig lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Mikkel Mundal er en sympatisk og dyktig lege, han tar seg god tid og skaper trygghet. Han har gitt meg henvisninger når jeg har hatt behov for det og har ellers fulgt opp så godt man kan forvente.

Derimot vurderer jeg å skifte fastlege på grunn av legesekretærene.
Gang på gang blir man møtt med en uhøflig tone. Man får følelsen av at man alltid har gjort noe galt og det himles med øynene hvis man har spørsmål. Man må rett og slett manne seg opp for å ringe eller gå bort til luka. Dette er rett og slett dårlig oppførsel og det er så lite pasientvennlig som det kan få blitt.
Jeg leser nå at dette ikke er første gang blir nevnt.

Kanskje på tide å gjøre noe?