Mikkel Mundal

Marienlyst Legesenter
Mann, 63 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

1987

Ledige plasser

0 av 1500
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

Ingen på venteliste

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Marienlyst Legesenter Telefonnummer22 56 70 9022 56 70 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Slemdalsveien 1 0369 Oslo
Vis kart
Mikkel Mundal er en av 537 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(49)
49 vurderinger
Tilgjengelighet
(42)
42 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(43)
43 vurderinger
Service
(37)
37 vurderinger

Siste vurderinger av Mikkel Mundal

Dyktig, hyggelig, men henvisningsproblemer

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har vært hos Mundal fra 2002 til 2018. Han er svært dyktig, varm og sympatisk og har alltid tatt meg på alvor. Han er utrolig flink til å relatere seg. Allikevel har det vært mye trøbbel med henvisninger som ikke ble sendt, slik at jeg har måttet vente og vente, bare for å finne ut henvisningen aldri gikk ut. Etter hvert ble det for mye stress for meg.

Kunnskapsrik men lite tilgjengelig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dyktig lege, men som andre her også har nevnt følger han ikke opp. I tillegg er servicen og kommunikasjonen med kontoret ikke enkel. Ved en viktig sak skulle legen ringe meg, men gjorde det aldri og etter å ha purret tre ganger hos resepsjonisten måtte jeg bare bestille ny time for å få kontakt. I tillegg var legetimene forsinket 20min-1t. hver eneste gang.

Styr unna.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Mikkel som fastlege i snart 2 år. Han kan virke veldig forståelsesfull og empatisk, men det er han _ikke_. Han kunne ikke få meg raskere ut av kontoret sitt. Han prøver å være så rask som mulig, haster seg igjennom med et stressende kroppspråk - for så å peke på bankterminalen sin og takker for nå. Da sitter man igjen med en følelse av at man ikke blir hørt, forstått eller blitt tatt på alvor. Ikke holder han ord heller, lover i hytt og pine - at han skal ringe til et eksakt tidspunkt, men det skjer aldri.

Når det gjelder resepsjonen - både hvordan du blir møtt i skranken og på telefon, er et rent mareritt. Null service, bitre, sure damer som er null interessert i faget sitt. En kommer snart aldri gjennom på telefon og om du gjør - ja da blir du møtt med en helt forferdelig holdning. Prøvd å sagt fra til de også, men de tåler heller ingen kritikk.

Så for all del, STYR UNNA.

Profesjonell og kunnskapsrik lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

En fantastisk lege som vil det beste for pasientene sine. Han bruker god tid og omsorg for sine pasienter. Gir det lille ekstra for at du skal føle deg godt tatt vare på. Han ha mye empati for hver enkel pasient og er tillitsvekkende og hyggelig. Han er min fastlege i 15 år og kan virkelig anbefales. Man kunde ikke tenke seg bedre legebehandling uansett av kjønn, alder, bakgrunn ….
Alle legesekretærene er ikke like uhøflige som beskrives av flere her. Flere er veldig hyggelige, høflige og imøtekommende …..

Ikke anbefalt!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Det er store avvik ift. det som blir forespeilet, og det som faktisk skjer, når det gjelder henvisninger, erklæringer etc.

Jeg føler ikke jeg kan stole på denne legen, og valgte derfor å skifte til ny fastlege.

For øvrig er det veldig dårlig stemning når man henvender seg til resepsjonen. I tillegg til at det tar lang tid å få svar, er de veldig lite serviceinnstilt når man først slipper til.

Anbefaler ikke dette legekontoret!