Marienlyst Legesenter

Telefonnummer 22 56 70 90 22 56 70 ...
Slemdalsveien 1 0369 Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Marienlyst Legesenter

Dyktigste fastlegen jeg har hatt

Lege: Christine Helene Catherine Bjørge Getz de Bethencourt Skrevet

Christine kunne ikke vært mer imøtekommende. Hun følger opp og bryr seg genuint om situasjonen min. Klasehodepine er et vanskelig område å navigere, men hun gjør virkelig sitt ytterste for å bistå meg.

Hun er også lett å prate med, tar meg på alvor og er varm i møte med sine pasienter. Samtalene våres har betydd mye for meg, og jeg er uhyre takknemlig for at hun er min fastlege. Jeg hadde ikke vært på bedringens vei uten henne. Anbefales på det sterkeste.

Utilgjengelig og lite interessert

Lege: Christine Helene Catherine Bjørge Getz de Bethencourt Skrevet

Jeg har hatt Christine som lege i litt over to år, men har bare vært hos henne et par ganger. Jeg vil anta at hun er en god lege, men jeg sitter alltid igjen med en opplevelse av å ikke bli sett. Jeg opplever heller ikke at det er så mye interesse for hvordan jeg har det. Dette tror jeg rett og slett bare er litt dårlig kjemi mellom oss. Det er også vanskelig å få time hos henne.

Det jeg har opplevd som mest krevende er de ansatte i resepsjonen, som jeg har opplevd som vanskelige og uhøflige. For meg var dråpen da jeg sto midt i det jeg fant ut var en spontanabort, uten at jeg ble møtt med hverken empati og forståelse for situasjonen. Jeg kvier meg for å ta kontakt med legekontoret for oppfølging etter denne opplevelsen, og har derfor bestemt meg for å bytte fastlege.

Utilgjengelig og uinteressert

Lege: Christine Helene Catherine Bjørge Getz de Bethencourt Skrevet

Jeg hadde et svært godt førsteinntrykk av denne legen. Hun fremsto både kompetent, tilgjengelig og imøtekommende. Dessverre endret inntrykket seg etter hvert i behandlingsforløpet. Da prøvesvarene mine kom tilbake uten funn, men symptomene og smertene fortsatte, opplevde jeg at det var liten vilje til å undersøke videre hva som kunne være årsaken. Jeg satt igjen med følelsen av å bli avvist uten å få den hjelpen jeg trengte.

En annen utfordring var tilgjengeligheten. Det var nærmest umulig å få kontakt med legen via e-konsultasjon, til tross for at dette er en tjeneste klinikken tilbyr og tar betalt for.

Dessverre bidro heller ikke møtet med resepsjonen til en positiv opplevelse. Flere av de ansatte fremsto lite serviceinnstilte, og jeg opplevde verken vennlighet eller kundeorientering i kontakten med dem. De er lite imøtekommende både i klinikken og over telefon.

Samlet sett sitter jeg igjen med en skuffende opplevelse, særlig fordi førsteinntrykket ga inntrykk av en praksis med høy kompetanse og god oppfølging.

Fantastisk lege, lite tilgjengelig

Lege: Liv Ariane Augestad Skrevet

Jeg har veldig høy tillit til Liv, og opplever å bli møtt både imøtekommende og med forståelse. God oppfølging når det har vært noe og Liv har selv ringt for å følge opp. Dessverre litt vanskelig å få time, og de som jobber i resepsjonen virker alltid sure og lite forståelsesfulle.

Skuffet over behandlingen

Lege: Kristin Nordey Bjerke Skrevet

Jeg er svært skuffet over måten vikarens behandlet meg på. Jeg fikk negative testresultater med anbefaling om å oppsøke en spesialist. Det fulgte imidlertid ikke med noen henvisning, noe jeg trengte for å bestille time hos spesialisten. Resepsjonen var heller ikke til hjelp, og jeg måtte bestille en ny konsultasjon (inkludert behandlingsgebyr) bare for å få henvisningen til spesialisten.