Aman Jassal Rai

Autorisasjon (2006)

Venteliste

18 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Legene på Sinsen Telefonnummer 23 22 73 00 23 22 73 ...
Haslevn. 38 0571 Oslo
Aman Jassal Rai er en av 620 fastleger i Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Aman Jassal Rai

Hun virker generelt lei

Var relativt fornøyd i starten, men etterhvert som jeg ble mer dårlig fikk jeg mindre og mindre hjelp. Ble ofte fortalt at at plagene mine var innbilt og forklart om "plasebo" effekter. Noe som flere ganger ble motbevist etter jeg fikk maset meg til prøver. Hun ga meg for det meste sykemeldinger og dårlig samvittighet.

Kunnskapsrik og imøtekommende

Beste fastlege jeg har hatt. Vendte tilbake til henne ved tilflytting til Oslo igjen, og hadde beholdt henne om jeg ikke skulle flytte til en annen by.

Anbefales spesifikt for kvinnehelse + hudproblematikk der hun har kurset seg og kan følge opp feks isotretinoin-behandling.

Lokalene til legekontoret er dessverre nedslitt, men jeg synes de som jobber der veier opp for det.

Verdens beste fastlege

Aldri hatt bedre fastlege. Aman er veldig tilstedeværende og lyttende, og utrolig hyggelig! Hun har vært min fastlege gjennom flere år, og føler jeg kan prate med henne om alt.

Super fastlege

Jeg opplever dr Rai som grundig, imøtekommende og flink. Føler meg tatt på alvor og hun er flink til å forklare. Ved akutt sykdom får vi oftest time samme dag.

Anbefales

Dr. Rai har vært min lege siden 2009. Jeg blir sett og tatt alvorlig. Det kjennes som å komme til en trygg havn når jeg kommer inn på kontoret. Selve lege kontoret kan godt oppgradere systemer og rutiner. Det blir litt venting og rot noen ganger, men jeg ville ikke byttet henne med noen! Selv ikke nå som jeg har flyttet til Hemsedal. Dr. Aman Rai er min lege så lenge hun er fastlege🙏❤️