Astrid Marie Sandberg
Motta varsel når denne legen får ledig plass
Har hatt henne som fastlege i mange år. Hun er grundig, henviser når det trengs, forklarer klart og tydelig. Føler meg alltid i trygge hender hos henne.
Jeg har hatt Astrid som min fastlage siden jeg gikk i barnehagen, jeg er nå 27 og har aldri hatt behov for å bytte fastlege. Astrid er dyktig, omsorgsfull og tar seg tid til å lytte til hva som er galt. Hva slags behandling som velges er en diskusjon og du føler du har vært en del av prosessen for å bestemme hva som er best for deg. Hvis det er noe som faller utenfor almenlege-feltet nøler hun ikke med å kontakte andre kolleger for å diskutere videre og kommer tilbake til deg med oppdateringer fortløpende.
Sandberg har vært min fastlege i flere år. Hun har fulgt meg opp i og etter to svangerskap, og hun hadde de beste forutsetninger for å følge opp. Hun er en god og trygg lege for mine barn og meg!
Flink til å kjenne sine begrensninger og henviser
til spesialister når hun er i minste tvil.
Behandler også min datter og mine barnebarn.
Hun er vår familielege, og vi føler oss trygg med hennes arbeide.
Sandberg er alltid tilstede i pasientens problemstilling og tar alle henvendelser på en seriøs måte. Hun bruker et forståelig språk og forklarer hva veien videre innebærer.