Anders Sandvei
Sandvei snakker så lavt og utydelig at det er vanskelig å høre hva han sier. Tenk om det skulle være noe viktig man går glipp av... Han har lav tilstedeværelse. Ellers er han effektiv når det kommer til henvisninger og det praktiske.
Har bare hatt positive erfaringer med legen. Føler jeg blir tatt på alvor og han er lett å forholde seg til. Han bruker også tid på å sørge for at jeg forstår resonnement bak diagnose og/eller behandling, som jeg setter pris på.
Veldig irriterende og ikke villig til å hjelpe. Vil ikke stille deg spørsmål for å hjelpe deg å diagonose sykdommen. Du vil bli snakket og snakket og det er det. Ingen hjelp og noen råd fra legen.
Sandvei er den mest problematiske legen jeg har vært borti. Han prater så lavt og utydelig at det er vanskelig å få tak i hva han prøver å si. I tillegg er han veldig uvillig til å hjelpe pasienten, eller å prøve å forstå hva som plager pasienten. Han provoserer og irriterer pasienten ved å ikke ta pasienten på alvor. Han har noe nyttig kunnskap om forhold rundt sykemelding men velger å provosere pasienten først.
Sandvei er grunndig og tar seg tid til å stille oppklarende spørsmål dersom det er nødvendig. Han tar meg som pasient på alvor, gir god informasjon og er imøtekommende når jeg ønsker å være godt informert om min sykdom. Han tilpasser seg mitt kunnskapnivå og viser stor respekt for min opplevelse og vurdering av sykdommens utvikling.