Hermann Josef Schmid
hei er en gutt 36år vert innlagt flere ganger,går på sterke medisiner ,som blei bråseponert i høst da jg mistet fam min,har blitt motarbeida siden jg gikk ut av multidose ordningen.ønsker hjelp innenfor hjelpeapperate,men ikke statlig,men privat.han tok kontroll undersøkte handla med en gang ,makan respons,han stabliser min form som var fra ræva til veldig oppegående igjen.takkå pris for tipse ,du utvikler mirakler herman dypt taknemlig mvh nn..vente tida puu verdt å vente på ,hyggelige i resepsjonen
Hermann Schmid er skikelig kompetent og menneskelig. Han har alltid god tid og lytter til mine problemer. Han bruker sunn fornuft fram for medisinske utrykk.
Jeg opplever Herman Schmid som en svært lydhør og omsorgsfull lege. Har vært hos ham flere ganger gjennom årene med svært ulike problemer, som han hver gang hatt tatt tak i på en god måte.
Kommer aldri til å bytte fastlege, selv om jeg nå har flyttet ut av Oslo :)
Herman har vært legen min i snart 3 år. Han er rett og slett utrolig flink:)
Har gått på det samme legesenteret siden 1996, så derfor har jeg vært borti mange ulike leger. Hermann er den desidert beste jeg noen gang har truffet. Han har alltid tid til meg, svarer på alle spørsmålene jeg måtte ha, han er snill og forståelsesfull, lytter på det jeg har å si og han er faglig dyktig.
Å legge inn kommentarer her uten å logge seg inn, mener jeg er en uting. Derfor signerer jeg min tilbakemelding!!
Med vennlig hilsen