Hermann Josef Schmid
Har vært hos Schmid noen runder med diverse plager.
Har aldri følt meg hverken velkommen eller spesielt hørt.
Han er god på å skrive resepter. Har nå endret fastlege.
Jeg har hatt Herman Schmid som lege i ca. 2 år og har aldri vært rammet av noen alvorlig sykdom. Jeg føler likevel at jeg aldri har blir hørt og man får følelsen av at han har mest lyst å få deg ut døren slik at neste pasienten kan komme inn.
Jeg har lenge slitt med mageproblemer som jeg ikke har fått noen diagnose på. Nå bytter jeg fastlege i håp om å bli bedre hørt et annet sted. Kan ikke anbefale denne legen til noen!
Skal aldri bytte lege!!!!!!!
Herman er snill, flink og ansvarsfull.
Han tar seg tid til pasientene sine, lytter interessert og gir nødvendig hjelp og informasjon!
Takk Herman
Er veldig fornøyd med Schmid etter å ha hatt to svært alvorlige diagnoser i løpet av kort tid. Den ene gangen slo han seg ikke til ro med de første resultatene, men henviste videre til spesialist og avdekket på den måten at jeg hadde kreft og ikke magesår som først antatt. Skriver klare brev etter prøvetaking, hvilket er veldig beroligende. Han har masse humor og god tid. En super og grundig lege.
Herman Schmid er en fantastisk lege som tar deg på alvor uansett hva det gjelder. Han er kunnskapsrik men også flink til å henvise til spesialist der det er nødvendig. Uansett hvor forsinket han er, så har han alltid god tid til deg. Jeg skal aldri bytte lege!