Fuk-Tai Poon Sundvor

Christiania Medisinske Senter AS
Kvinne, 63 år

Autorisert

1991

Ledige plasser

0 av 2000
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Christiania Medisinske Senter AS
Skippergt 33 III 0154 Oslo
Tlf: 22 44 08 00 Vis kart
Fuk-Tai Poon Sundvor er en av 530 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
32 vurderinger
Tilgjengelighet
22 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
22 vurderinger
Service
21 vurderinger

Siste vurderinger av Fuk-Tai Poon Sundvor

Bra lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Sundvor som lege i ca 7 år.
Som pasient føler jeg at Sundvor tar meg på alvor, og at hun gjør det hun kan for å hjelpe. Jeg får raskt time, og det er sjeldent lang ventetid.
Jeg stoler veldig på hun som lege.

Enestående

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Sundvor er tilgjengelig, lyttende, tar seg tid, profesjonell og tilstede.

Hun forklarer og er usentimental.

En fantastisk fastlege!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg føler meg så heldig som har dr. Sundvor som fastlege! Hun er engasjert, dyktig og grundig. Jeg har hatt henne som fastlege i over 10 år, og hun har fulgt meg opp på en fremragende måte. Dr. Sundvor er ærlig, direkte og hun har sans for humor, noe jeg tenker er en fin egenskap hos en lege som behandler syke mennesker dagen lang. I de årene jeg har vært hennes pasient, har jeg vært gjennom mange alvorlige helsemessige utfordringer, og jeg har alltid opplevd at dr. Sundvor har støttet meg og bidratt til å finne løsninger som har vært veldig bra for meg. Dr. Sundvor har deltatt i møter med arbeidsgiver og møter med NAV, og har alltid kommet med synspunkter og vurderinger som har vist seg å være kloke og fremtidsrettede. Hun følger opp prøver og målinger, minner om at influensavaksinen er kommet, husker alltid på å spørre om hvordan det har gått siden sist, hvordan det er på jobb og hjemme. Jeg føler også at jeg kan spørre henne om hva som helst, og jeg får et grundig svar.
Jeg har aldri hatt så stor tillit til noen lege som jeg har til Fuk-Tai Sundvor. Jeg har av og til hatt behov for akutt-time, og det har alltid vært mulig å få til. Jeg får de henvisningene jeg trenger og jeg vet og er trygg på at jeg får de aller beste medisinske rådene fra hun som er min fastlege.
Takk skjebne, for at jeg fant dr. Sundvor. Jeg vet jeg blir ivaretatt på den aller beste måten.

Dyktig, rask og følger godt opp

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har gått til dr .Sundvor i noen år nå og er strålende fornøyd. Det kan virke som om det går veldig fort i svingene, men dr. Sundvor får alltid med seg alle detaljer, får belyst tilleggsproblemer jeg som pasient kanskje ikke har lagt merke til eller tenkt på som viktige, og hun følger alltid opp tidligere konsultasjoner, per SMS eller ved neste konsultasjon. Hun nøler ikke et sekund med å innhente annen ekspertise ved behov.

Resepsjonisten som er der nå er flink og hyggelig. Med fastlege skal man få akuttime ved behov, men det er dessverre slett ikke alle fastleger som gir det. Hos dr. Sundvor er det helt uproblematisk å få time på dagen i akutte situasjoner. Å nå resepsjonen på telefon kan ta litt tid, men man kan bruke nettløsning eller smarttelefon-app for henvendelser.

Det er vanligvis noe ekstra ventetid, ikke at jeg noensinne har hatt en lege som har tatt meg inn på avtalt tidspunkt. Det er nok i hvert fall delvis fordi dr. Sundvor tar den tiden som kreves, også når jeg har trodd at det er unødvendig å bestille dobbelttime (som man bør når man tror at konsultasjonen vil ta litt tid) og det har kommet opp tilleggsting hun har villet se på.

Mitt ståsted er at jeg foretrekker leger som gir saklig og utfyllende informasjon, som gjerne har litt humor (dr. Sundvors humor er litt kontant og kan kanskje komme litt bardus på, og det morer meg) og som følger godt opp. "Mykere" tilnærming har jeg ikke noe behov for, men jeg tror ikke dr. Sundvor er legen for de som trenger å føle seg litt "holdt i hånden".

Min opplevelse er at hun er en svært dyktig og hyggelig lege, som husker de minste detaljer om meg med minimal konsultering av journalen, og jeg er svært glad for at jeg fant henne etter noen år med prøving og feiling med fastleger.

Anbefales ikke

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Resepsjonisten er alltid sur og småfrekk, vanligvis en time ventetid
Til tross for at man må vente lenge er timen over på under fem minutter. Det virker som at hun vil ha deg ut av kontoret så fort du har kommet inn døra.mangler dessverre fullstendig empati og serviceinnstilling.Synes hun ikke følger bra nok opp.