Jan Olav Sørdal

Bjørnsletta Legesenter
Mann, 58 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (1998)

Ledige plasser

14 av 1600

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Jan Olav Sørdal er en av 574 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(36)
36 vurderinger
Tilgjengelighet
(28)
28 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(29)
29 vurderinger
Service
(30)
30 vurderinger

Siste vurderinger av Jan Olav Sørdal

Beste i verden.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Han har forandret hele livet mitt. Han er det beste og flinkeste menneske jeg noen gang har møtt. Jeg hadde aldri trodd en mann kunne bli så hjelpsom. Han får deg til å føle at du har en engel som passer på deg. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten han. Anbefaler denne fastlegen til alle!

Frarådes: overfakturerer, forsinkelse og følger ikke opp

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Denne legen frarådes. Han følger ikke opp det han lover, kommer forsinket på tross av at man har første time og overfakturerer. For en henvisning tok han seg betalt kveldstakst for en konsultasjon med spesialisering i almennmedisin kr 332, iht helsenorge skal en henvisning koste kr 59. Han nekter å endre fakturaen.

Jeg hadde booket time 8.30 (som er første time) og han kommer ruslende rolig inn på kontoret kl 9.00 i sine hverdagsklær. I tillegg hadde han ikke gjort klar blodprøvene slik han lovet så jeg måtte derfor igjen vente på at han og lab skulle fikse dette. Han burde komme tidsnok til arbeid slik at han rekker å gjøre det han skal gjøre så slipper han å arbeide kveldstid.

Empatisk, lyttende og dyktig faglig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Dr Sørdal som fastlege nå i noen år, både for meg selv og barnet mitt. Er meget fornøyd med ham, han er lett å snakke med, han er empatisk og lyttende. Han er god til å finne ut av ting og til å henvise når det trengs. Har fått mannen min også til å bytte til ham, og han er kjempefornøyd! Han syns dr Sørdal er grundig og dyktig og lett å prate med.

Super lege, men ikke like god på henvisninger

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har vært min fastlege i flere år. Er 100 % overbevist om hans faglige integritet, og føler meg alltid vel ivaretatt, bortsett fra det som har med henvisninger å gjøre. Virker som det havner et stykke ned i bunken, og kjedelig å måtte purre på noe du stolte på var gjort for langt tilbake. Akkurat det trekker ned selv om det ikke har gått utover liv og helse direkte. Beklager, men her er det et stort forbedringspotensiale.

Svak oppfølging og litt lite omtenksom

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Etter å ha hatt en meget bra fastlege på Bjørnsletta helsesenter i mer enn 25 år for hele familien ble vi tildelt Jan Olav Sørdal da den forrige gikk av med pensjon. Vi er heldigvis en "frisk" familie som ikke har så stort behov for legehjelp. Nå har vi imidlertid en situasjon som gjør at flere av oss hadde behov for legetime. Samtalene var greie med unntak av at han uoppfordret fortalte at hans egen mor hadde dødd av den sykdommen vi var i dialog om. Det var ikke hva vi trengte å høre. I ettertid har vi ikke hørt noe fra ham om de prøvene som ble tatt av oss alle.

Derimot har vi fått brev fra sykehuset hvor de skriver at han ikke hadde gjort nødvendig henvisning til dem, og at han hadde gitt svært mangelfull informasjon til dem . Dette betyr som sykehuset skriver til oss: "Hadde vi fått den informasjonen, ville dere fått time raskere". Videre påpeker sykehuset at fastlegen burde ha informert oss om at han først på henvendelse fra sykehuset skrev ut en henvisning. Det har han fortsatt ikke gjort.

Vi har nå stillt oss i kø for å bytte fastlege.

Vis flere...