Jan Olav Sørdal

Bjørnsletta Legesenter
Mann, 57 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (1998)

Ledige plasser

0 av 1600
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

5 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Jan Olav Sørdal er en av 567 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(34)
34 vurderinger
Tilgjengelighet
(26)
26 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(27)
27 vurderinger
Service
(28)
28 vurderinger

Siste vurderinger av Jan Olav Sørdal

Empatisk, lyttende og dyktig faglig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Dr Sørdal som fastlege nå i noen år, både for meg selv og barnet mitt. Er meget fornøyd med ham, han er lett å snakke med, han er empatisk og lyttende. Han er god til å finne ut av ting og til å henvise når det trengs. Har fått mannen min også til å bytte til ham, og han er kjempefornøyd! Han syns dr Sørdal er grundig og dyktig og lett å prate med.

Super lege, men ikke like god på henvisninger

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har vært min fastlege i flere år. Er 100 % overbevist om hans faglige integritet, og føler meg alltid vel ivaretatt, bortsett fra det som har med henvisninger å gjøre. Virker som det havner et stykke ned i bunken, og kjedelig å måtte purre på noe du stolte på var gjort for langt tilbake. Akkurat det trekker ned selv om det ikke har gått utover liv og helse direkte. Beklager, men her er det et stort forbedringspotensiale.

Svak oppfølging og litt lite omtenksom

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Etter å ha hatt en meget bra fastlege på Bjørnsletta helsesenter i mer enn 25 år for hele familien ble vi tildelt Jan Olav Sørdal da den forrige gikk av med pensjon. Vi er heldigvis en "frisk" familie som ikke har så stort behov for legehjelp. Nå har vi imidlertid en situasjon som gjør at flere av oss hadde behov for legetime. Samtalene var greie med unntak av at han uoppfordret fortalte at hans egen mor hadde dødd av den sykdommen vi var i dialog om. Det var ikke hva vi trengte å høre. I ettertid har vi ikke hørt noe fra ham om de prøvene som ble tatt av oss alle.

Derimot har vi fått brev fra sykehuset hvor de skriver at han ikke hadde gjort nødvendig henvisning til dem, og at han hadde gitt svært mangelfull informasjon til dem . Dette betyr som sykehuset skriver til oss: "Hadde vi fått den informasjonen, ville dere fått time raskere". Videre påpeker sykehuset at fastlegen burde ha informert oss om at han først på henvendelse fra sykehuset skrev ut en henvisning. Det har han fortsatt ikke gjort.

Vi har nå stillt oss i kø for å bytte fastlege.

Hyggelig og forståelsesfull

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jan Olav Sørdal er dyktig og imøtekommende, snill og hjelpsom, en behagelig lege å gå til :-) Jeg anbefaler ham som fastlege

Dyktig, empatisk lege som ser pasienten sin

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dette er en av de sjeldne meget empatiske og samtidig faglig dyktige legene. Han ser på deg, og lytter til deg under konsultsjonen slik at han virkelig får med seg hva du sier. Han tar deg på alvor. Jeg har stor tillit til han og er veldig glad for å ha han som min faste lege.