Kenan Tanovic
Mann
Jeg er veldig fornøyd med fastlegen min. Han tar seg alltid tid til å lytte og gir grundige vurderinger, noe som får meg til å føle meg både sett og tatt på alvor. Jeg opplever god kommunikasjon og omsorg uansett hvor travelt det måtte være.
Jeg føler meg trygg og ivaretatt, og setter stor pris på både kunnskapen og menneskeligheten vedkommende viser.
Godt fornøyd med denne legen. Han er faglig dyktig og svært imøtekommende. Anbefales på det sterkeste.
Jeg har hatt en svært god opplevelse hos Dr. Tanovic. Han er grundig, lyttende og tar seg tid til å forklare alt på en forståelig måte. Jeg føler meg trygg og godt ivaretatt.
Han tar seg tid til å høre på hva jeg har å si, og jeg føler meg alltid sett og tatt på alvor. Det gir en trygghet som betyr mye. Veldig fornøyd med oppfølgingen jeg har fått!
Anbefales på det sterkeste!
Lot sitt eget stress gå utover meg. Noe som er uprofesjonelt å gjøre. Han var også nedlatende og fikk meg til å føle meg liten.
Veldig fornøyd med fastlegen min. Lytter til hva jeg har å si og gir nødvendig hjelp. Føler meg sett og hørt.