Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Storhaug Legesenter DA
Takk Kenan Tanovic for at du har gitt meg håp som pasient.
Lege: Kenan Tanovic SkrevetJeg hadde nærmest mistet håpet om å få en fastlege som forstår, skjønner og som jeg kan stole på er det for meg. Han har en god handlingsplan, og henviser videre ved behov. Jeg er en kvinne med et hav av ulike fysiske diagnoser. Noen diagnoser er vel såkalt kvinnesykdommer. Det er krevende for meg som pasient å forholde seg til alt, samt formidle det videre. En vil så gjerne være frisk, samt ikke være til bry. Det kreves en lege med evnen til å lytte og se meg, samt forholde seg til alle disse ulike symptomer jeg formidler. Jeg har 20 års erfaring fra et annet legesenter hvor det var mye utskifting, permisjoner, LIS leger, samt en fastlege som hadde en god evne til å bagatellisere symptomer uten å ta prøver eller henvise videre.
Veldig fornøyd med bytte til Storhaug legesenter og Kenan Tanovic. Takk for at du har gitt meg håp som pasient.
Kenan har god evne til å se helhets bilde i en komplisert sykdomshistorikk. I tillegg er det et stort pluss at han er spesialist i hudsykdommer.
En lege jeg vil anbefale på det aller varmeste
Lege: Kenan Tanovic SkrevetJeg har aldri tidligere hatt en lege som får meg til å føle meg så godt ivaretatt.
Kenan er svært positiv, vennlig og imøtekommende, og han lytter også til det jeg selv ikke rekker å sette ord på eller spørre om.
Han har høy faglig kompetanse, kombinert med nysgjerrighet og åpenhet for å lære og forstå mer. Han er tilgjengelig, har høy kapasitet og fremstår som et empatisk medmenneske som strekker seg det lille ekstra. Kenan gir ikke bare svar, men forklarer så alt kan forstås, og med velvalgte ord. Jeg opplever at han er genuint opptatt av mitt beste til enhver tid.
Ser deg ikke
Lege: Kenan Tanovic SkrevetMulig en dyktig lege, opplever han som stresset og distansert. Opplever og være ett sjekkpunkt på listen som skal igjennom iløpet av dagen.
God lege
Lege: Kenan Tanovic SkrevetEn veldig dyktig lege som er omsorgsfull og oppmerksom overfor pasientene sine. Kunnskapen og veiledningen hans er svært god. Jeg er veldig fornøyd.
Raskeste fastlegen jeg har hatt
Lege: Harald Bjørnestad SkrevetHvis du er som meg og alt du trenger er fornyelse av resepter med jevne mellomrom så er Harald legen for deg! Som regel fornyer han resepter innen 15 minutter. 5/5
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?