Storhaug Legesenter DA

Kontakt

Klubbgata 1 4013 Stavanger
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(58)
58 vurderinger
Tilgjengelighet
(49)
49 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(49)
49 vurderinger
Service
(49)
49 vurderinger

Siste vurderinger av behandlere ved Storhaug Legesenter DA

Bedre lege enn Bjørnestad får du ikke!

Lege: Harald Bjørnestad Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Noe med det vanskeligste med å flytte fra Stavanger var å måtte gi slipp på Bjørnestad. Uten han hadde jeg ikke vært arbeidsfør, kanskje ikke liv i engang. Han er alltid på tiden,men rekker likevel å lytte,lære og finne riktige løsninger. Harald er alltid åpen for å prøve nye metoder når man står fast. Han er morsom,imøtekommende og faglig dyktig. Han husker ALT og meg og mitt så jeg behøver aldri oppsummere fordi Harald har kontroll. Han vet alltid å berolige samtidog som han aldri undervurderer noe. Jeg har en kompleks situasjon som krever en tolmodig lege som stoler på meg og samtidig er ærlig og tolgjengelig og der er Harald. Jeg er så fornøyd med Harald at jeg etter flere måneder i ny by enda ikke er klar for å gi slipp. Den som får min plass i køen er heldig! Og sykepleierne han har på lag er så trivelige og noen av de få som klarer å ta blodprøver uten at det er vondt eller plages! De er en tolmodig og vennlig flokk! Kan ikke snakke varmt nok om denne gjengen og ønsker dem alt godt og takker dem for 14 år med utelukkende fantastisk hjelp <3

Dyktig og hjelpsom

Lege: Marit Gullaksen Rønning Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Marit siden 2003 og er veldig fornøyd. Har alltid blitt sett og hørt. Hun er en nydelig lege på alle vis.

Veldig bra lege

Lege: Jacques Honoré Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt ham siden jeg var lite barn, og gruer meg til han pensjonerer seg. Utrolig bra lege! Hører på deg og vil virkelig få orden på ting, uansett hvor ofte jeg er innom.

Utrolig god og trygg fastlege

Lege: Marit Gullaksen Rønning Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har aldri hatt en annen lege enn henne, og det er jeg glad for, da jeg selv jobber i helsevesenet så er det lettere å sette pris på en god, omsorgsfull og dyktig lege. Venter aldri lenge når jeg har time og blir godt tatt imot av helsesekretærene som også er utrolig dyktige og omsorgsfulle. Får også time fort når jeg ringer, er aldri et problem.

Skuffende, velg en annen lege !

Lege: Harald Bjørnestad Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har fått meget dårlige erfaringer med denne legen. Han tar seg ikke god nok tid til hver enkelt pasient. Det virker som han er dritt lei pasientene, for her brukes max 5 min pr pasient. Han tar seg ikke tid til å se på deg når du går ut, får ikke et hadet eller god bedring. Men noe han har god tid til, er å gå fram og tilbake fra kontoret til resepsjonen. (Merk: jeg har ikke sett de andre legene på dette legesenteret vandre fram og tilbake i korridoren slik Bjørnestad gjør) Jeg har mer enn 1 gang sittet og blitt sjokkert over hvor fort pasientene går inn og ut av kontordøra hans.
Jeg har fått diagnose på e-melding, og det er ikke greit. Ingen forklaringer og informasjon ble gitt, overlatt til meg selv. Har hatt problemer med magen over lang tid, ble nektet smertestillende. Ikke var han interessert i å finne årsaken til til problemet heller. Fikk beskjed om jeg hadde vært hos spesialist, og det var ikke mer han kunne gjøre. Jeg ba ham tenke nytt, og fikk da spørsmål hva jeg tenkte på da? Rister bare på hodet når jeg tenker på det, det er legen som skal tenke nytt, og ikke pasienten. Når jeg forteller om symptomer jeg har, fikk jeg til svar at symptomene stemmer ikke. Gud bedre meg altså, da MÅ jo legen være villig til å bruke mer enn 5 minutter og finne årsaken til symptomene jeg har. Flere ganger når jeg har lagt fram hvorfor jeg er der, avbryter han meg. Han er direkte frekk og uhøflig!! Når han mener han har gjort jobben godt nok med meg, sier han <javel> Det betyr at timen er over. Det virker som hans eneste ønske er å få pasientene ut fortest mulig. Vi betaler for 20 minutt, men får ikke det vi betaler for. Jentene i resepsjonen jobber raskt, men kan til tider være ufordragelige.
Om du ønsker en lege som tar seg tid til å lytte og bruke tid på deg, så må du for all del ikke bruke Harald Bjørnestad. Jeg har nå lest flere anmeldelser om han, og dessverre er det negative som står sannheten.
Det eneste positive jeg har og si er at han er enormt rask på tilbakemeldinger ved blodprøvesvar o.l. Veldig imøtekommende når han henter deg inn til timen, men det snur straks du er innenfor døra.
Styr unna, jeg unner alle en lege som er villig til å lytte til deg og bruke tiden du har krav på.

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste.