Guro Hattestad

Ingen autorisasjon/lisens funnet

Venteliste

84 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Frogner Helsesenter Telefonnummer22 54 71 0022 54 71 ...
Frederik Stangs gate 11-13 0264 Oslo
Guro Hattestad er en av 616 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Guro Hattestad

Helt fantastisk!!

Jeg har gått til Guro som vikar i sikkert 10+ år. Hun er fantastisk, og nå som hun har fått egen liste så står jeg på vent der og håper at jeg kommer raskt inn til henne igjen. Kjenner meg ikke igjen i kommentarer som er lagt igjen her. Hun har vært helt magisk for meg, støttende, omsorgsfull, god til å lese meg og medisinsk dyktig. Føler meg så trygg hos henne. Håper jeg kommer raskt inn på listen hennes <3

Dyktig

Lege Guro Hattestad er kunnskapsrik og veldig pålitelig. Hun undersøker nøye og spør inngående. Jeg føler virkelig jeg blir sett og hørt.

Min enestående fastlege og spesialist i allmennmedisin

Endelig min fastlege: Lege Guro Hattestad har vært vikar for flere fastleger ved Frogner Helsesenter i ett tiår. Alltid oppdatert og rask til å finne fram i sykdomshistorien min. Husker og vet bedre i alle sammenhenger. Undersøker nærmere og konfererer med kolleger ved behov. En fantastisk lege og et uendelig godt menneske som jeg har full tillit til. Jeg er bare så takknemlig for å ha lege Hattestad. En konsultasjon med henne er som en vitamininnsprøytning. Oppløftende når man er syk og trenger hjelp.

Styr unna

Kommunikasjon 2
Empati 1 Lite forståelse.
Jeg føler meg ikke forstått. Lav grad av evne til å bygge tillit i relasjon. Redd hun overser alvoret i min helse.

Styr unna Guro Hattestad

Jeg hadde Dr. [Navn fjernet av moderator] som fastlege i mange år, og han var en fantastisk lege – lyttende, trygg og faglig sterk. Etter at han sluttet, tok Guro Hattestad over listen. Hun er dessverre den dårligste legen jeg har hatt; hun viser liten forståelse for pasienter og gir ingen trygghet. Byttet fastlege!

Mvh
[Navn fjernet av moderator]