Frogner Helsesenter

Kontakt

Frogner HelsesenterFrederik Stangs gate 11-13 0264 Oslo
Tlf: 22 54 71 00 Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
123 vurderinger
Tilgjengelighet
102 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
107 vurderinger
Service
98 vurderinger

Siste vurderinger av Frogner Helsesenter

Min favoritt!

Lege: Atle Klovning Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Atle som fastlege siden han kom til Frogner Helsesenter. Han er tilstedeværende, å jobber kveldstid/lørdager for å komme ajoure med papirarbeidet. Han har også kveldstimer for de som ikke kommer seg unna i arbeidstiden. Han har forståelse for andres kriser, og er omtenksom. Alt dette kompenserer for at han ikke er på kontoret hver dag, fordi han er med på å sørge for at fremtidens leger skal bli like empatiske.

En god og kompetent lege

Lege: Olav Rønningen Wangensteen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Wangensteen som min lege i flere år. Jeg liker at han er direkte og tar problemene mine på alvor. Jeg har flere ganger vært der for føflekk/klumper som jeg har gått og tenkt lenge på å få sjekket, og selv om det aldri har vært noe galt har han sjekket det ut ordentlig hver gang.

Da jeg var i en trafikkulykke var han en god støtte å ha. Ulykken skjedde i Trondheim og jeg var på en sjekk på sykehuset der oppe, men Wangensteen fulgte meg opp tilbake i Oslo. På tross av at jeg ikke hadde noen synlige skader på MR/røntgen slet jeg med smerter etter whiplash-skade. Han har tatt det på største alvor, først med sykemelding/gradert sykemelding til jeg følte meg klar til å jobbe igjen, han ga meg sterke nok smertestillende for at jeg skulle komme meg gjennom hverdagen, men passet på at jeg trappet ned også da jeg begynte å føle meg bedre. Henviste meg til fysioterapi fordi jeg hadde problemer med bevegelse av nakken og har fulgt opp skadene mine hele veien til tross for at det nå er 2 år siden det skjedde. Har også fortalt han at jeg får alternativ behandling (osteopati) uten å få noen spydige kommentarer på det, som jeg har opplevd hos andre leger og helsepersonell.

Han lytter, er effektiv og driver ikke med dilldall. Har henvist meg når det har vært behov for det, og beroliget meg når det ikke har vært noe galt med meg.
Det er nok sant som flere skriver her, at han er streng med sykemelding og sterke medisiner. Det har jeg sett på som veldig positivt og har følt meg godt ivaretatt hele veien.
Føler meg alltid hørt når jeg er hos han.

Nå har jeg flyttet til andre siden av byen og har vurdert å bytte til en fastlege som er nærmere, men jeg er ikke villig til å miste han som fastlege så dermed blir jeg der jeg er.

Fantastisk lege

Lege: Eivind Kamøy Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dr. Kamøy er en lege som virkelig bryr seg, og husker deg når du kommer inn, selvom det går et år mellom besøkene. Han er rolig og lytter til det man har å si, og henviser hvis det er grunn til det.
F.eks, hadde jeg en kul i det ene brystet jeg var bekymret for. Han mente det ikke var noe, men henviste meg med en gang, da jeg uttrykte min bekymring. Noe venting må beregnes på venterommet, men det er fordi han tar seg tid til hver pasient.

Kan trygt anbefale han videre. Jeg synes det er trist å skulle bytte, og bytter grunnet flytting til en annen kommune.

Skickar lätt till specialist och bryr sig.

Lege: Eivind Kamøy Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Han är glad att hjälpa pasienten och är engagerad. Han tar den tid som behövs. Bra på att diagnostisera.

Varm, omtenksom og humoristisk lege

Lege: Kjell-Olav Borén Svendsen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Kjell Olav er en fantastisk lege. Jeg var på jakt etter en lege som var tok pasienten på alvor og brydde seg, og har fått det minst 100%. Han er en svært imøtekommende fastlege som har hjulpet meg gjennom store helseproblemer. Det skinner igjennom at han bryr seg og er glad i pasientene.

Et klart minus er at man må vente en god stund (ofte over en times tid), men dette er jo fordi han tar seg god tid til hver pasient.

Bred erfaring og kunnskap, og lett å fortelle om vanskelige tema.

Jeg vil absolutt anbefale denne legen, særlig til pasienter som søker en lyttende lege.