Frogner Helsesenter

Kontakt

Telefonnummer22 54 71 0022 54 71 ...
Frederik Stangs gate 11-13 0264 Oslo
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(168)
168 vurderinger
Tilgjengelighet
(140)
140 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(144)
144 vurderinger
Service
(132)
132 vurderinger

Siste vurderinger av behandlere ved Frogner Helsesenter

Ikke så positivt som hadde håpet

Lege: Saimah Ahmad Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Opplevde Saimah hyggelig til å begynne med og satt med positiv opplevelse i starten. Henvisningene har vært litt som å stikke fingeren i luften og blitt sendt til spesialister som hovedsakelig ikke har gjort annet enn å komplisere min situasjon når de først ble sendt ut. Dessverre opplever jeg henne som lett stresset og irritert når ting blir mer omfattende. Lett at hun melder seg helt ut. Mye kunne nok vært løst på mye kortere kort tid ved bedre oppfølging og presisert utredning. Har skapt unødvendige problemer og forsinkelser. I tillegg langt ventetid, ikke tilgjengelig alle ukedager. Veldig mangel på oppfølging ved tegn til funn. Hennes tilnærming er som regel at "ting er vanskelig" og "kan være så mye". For mer enkle og åpenlyse problemstillinger som ikke krever henvisninger er hun nok ok hvis du er villig til å vente på time. Er veldig kjekt at det er lite laboratorie der og en ok resepsjon. Positivt at det hender hun kan ta seg litt ekstra tid noen ganger.

Dr. Atle er dedikert, dyktig, og profesjonell i sine fag

Lege: Atle Klovning Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Mine beste tilbakemeldinger går til
Dr Atle Klovning, MD, ph.d. Spesialist i allmennmedisin ved Frogner Helsesenter

Er utrolig fornøyd med både måten jeg har ble møtt på og behandlingen jeg har fått igjennom årene. Som pasient føler jeg meg både sett og hørt, og jeg opplevde at mine bekymringer har blitt tatt på alvor.
Dr. Atle er dedikert, dyktig, og profesjonell i sine fag, og gir den tiden som trenges til pasienten
Takk for god service!

Veldig fornøyd

Lege: Saimah Ahmad Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Uten tvil den beste legen jeg har hatt og har anbefalt henne til flere andre. Hun kombinerer høy faglig dyktighet med stor empati og medmenneskelighet. Eneste problemet er at det kan ta tid å få time og at man ofte må møte en vikar. Men vikarene har vært like flinke

Overrasket over klager på forsinkelser

Lege: Kjell-Olav Borén Svendsen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg valgte ham fordi kjæresten min følte seg så ivaretatt, og ville at jeg også skulle få go behandling.
Hun var i begynnelsen noe betuttet over at en time satt opp kl 11 ikke begynte før lang tid senere, men hva annet har en nok av enn tid når en er syk?
Grunnen til forsinkelsene er jo at stakkaren faktisk tar seg tid til å sette seg inn i hva som rører seg rundt klienten utover det som gir symptomer som er åpenbare...
Jeg er fullt forberedt på å måtte vente en time, og om nødvendig mange timer, dersom pasienten før meg er litt seig å hale alle problemer ut av. Selv prøver jeg å fatte meg i så korte ordelag som mulig, men jeg har ganske stor tillit til at akkurat dette mennesket vil ta gode avgjørelser. Jeg vet at han er svært vel ansett blandt kolleger, så at min helse ivaretas så godt det lar seg gjøre er jeg helt trygg på.
At forsinkelser plager noen, det skjønner jeg, men helsen går vel foran, eller...?
Ta med en bok, så har du det helt fint, og kanskje rekker du å lese flere fordi du tålmodig venter.

"Verdens" beste lege

Lege: Atle Klovning Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Atle er "verdens" beste lege på alle måter. Han er kunnskapsrik, rolig, trygg og veldig omsorgsfull. Han har en tålmodighet av det sjeldne når helseproblemer ikke kan løses raskt. :-) Jeg har hatt tett oppfølging hos han nesten ukentlig i over 1 år nå, etter en alvorlig trafikkulykke, med både store fysiske og psykiske plager, og han har vært fantastisk på alle måter! Er svært takknemlig for å ha han som lege og vil anbefale han på det sterkeste.:-) :-)