Guro Hattestad

Allmennlegespesialist og fastlege

Allmennmedisin

• Autorisasjon - Lege (2013)
  • Autorisasjon - Sykepleier (2004)

Venteliste

72 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Frogner Helsesenter Telefonnummer22 54 71 0022 54 71 ...
Frederik Stangs gate 11-13 0264 Oslo
Guro Hattestad er en av 617 fastleger i Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Guro Hattestad

En fantastisk lege

Jeg pleier sjelden å legge igjen anmeldelser, men som personen før meg og etter å ha lest det som er skrevet her, føler jeg meg nødt. Jeg kjenner meg nemlig overhodet ikke igjen i den beskrivelsen av Guro, jeg føler meg tvert imot som verdens heldigste som har henne som fastlege.

Før jeg fant Guro for seks år siden, hadde jeg hatt flere fastleger, men ingen jeg følte virkelig så meg. Hos henne har jeg alltid følt meg både sett og forstått, og av og til noen ganger bedre enn jeg forstår meg selv. Måten hun møter psykisk helse på er unik, med en kombinasjon av dyp forståelse, respekt, humor og en stor porsjon av seg selv. Hun er kunnskapsrik og flink i jobben, tar seg god tid til deg når du er inne, svarer raskt på resepter og følger opp. Hun tar meg alltid på alvor, og jeg kunne ikke tenke meg å bytte lege.

Pålitelig og høyt faglig kvalitet

"Jeg har vært pasient hos Dr. Hattestad en stund, og hun har fulgt meg tett gjennom en lengre virusinfeksjon. Hennes pålitelighet, profesjonalitet og genuine omsorg gjør at jeg alltid føler meg sett og godt ivaretatt."

Forståelsesfull og varm.

Jeg pleier aldri å gjøre slike vurderinger, men når jeg ser at Guro Hattestad har fått så mange negative kommentarer så ønsker jeg å legge inn en kommentar på hvordan min oppfølging har vært.

Jeg har også hatt [navn fjernet av moderator] før jeg fikk Guro, og var veldig spent. Hun er en annen type lege enn han. Men fortsatt forståelsesfull og enkel å ta opp problemstillinger med.

Jeg er gravid og har hatt mye plager med dette. Har fått resepter på medisiner jeg trenger og svangerskapsomsorg som blodprøver, henvisning til fødeplass etc. Hun har også vært tilgjengelig på helsenorge.

Jeg har flyttet og har lenger reisevei, så jeg hadde egentlig tenkt til å bytte fastlege. Men jeg er så fornøyd med Guro at jeg tar gjerne den reiseveien for å ha time hos henne.

Anbefales ikke

Fikk Guro Hattestad etter Atle Kloving og det var en stor skuffelse. Hun svarer ikke på skriftelige resept henvendelser og en må ringe kontoret som må purre på henne og etter 2-3 dager får du en resept med nedlatende kommentar på medisiner som er helt nødvendige. Hun fjernet også antibiotika resept som jeg har hatt pga en kronisk infeksjon, noe som førte til mye uro og masse utgifter med å måtte henvende meg til Volvat for å få hjelp. Hun viser ingen forståelse og empati, ville ikke anbefalt henne til noen og jeg har nå byttet til en annen fastlege.

Lite sympatisk og arrogant

Fikk dr. Hattestad tildelt da min tidligere lege som har fulgt meg i flere år gikk over til en annen jobb. Ble møtt med lite forståelse og arrogant oppførsel. Fornyet ikke resepter jeg hadde gått fast på i flere år. Fordi hun «jobbet på en annen måte» enn forhenværende lege og son kronisk syk så fikk det store konsekvenser for meg