Olav Rønningen Wangensteen

Frogner Helsesenter
Mann, 43 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

2003

Ledige plasser

0 av 1650
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Praksis

Frogner Helsesenter
Frogner HelsesenterFrederik Stangs gate 11-13 0264 Oslo
Tlf: 22 54 71 00 Vis kart
Olav Rønningen Wangensteen er en av 530 fastleger i Oslo

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
25 vurderinger
Tilgjengelighet
21 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
23 vurderinger
Service
22 vurderinger

Siste vurderinger av Olav Rønningen Wangensteen

En god og kompetent lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Wangensteen som min lege i flere år. Jeg liker at han er direkte og tar problemene mine på alvor. Jeg har flere ganger vært der for føflekk/klumper som jeg har gått og tenkt lenge på å få sjekket, og selv om det aldri har vært noe galt har han sjekket det ut ordentlig hver gang.

Da jeg var i en trafikkulykke var han en god støtte å ha. Ulykken skjedde i Trondheim og jeg var på en sjekk på sykehuset der oppe, men Wangensteen fulgte meg opp tilbake i Oslo. På tross av at jeg ikke hadde noen synlige skader på MR/røntgen slet jeg med smerter etter whiplash-skade. Han har tatt det på største alvor, først med sykemelding/gradert sykemelding til jeg følte meg klar til å jobbe igjen, han ga meg sterke nok smertestillende for at jeg skulle komme meg gjennom hverdagen, men passet på at jeg trappet ned også da jeg begynte å føle meg bedre. Henviste meg til fysioterapi fordi jeg hadde problemer med bevegelse av nakken og har fulgt opp skadene mine hele veien til tross for at det nå er 2 år siden det skjedde. Har også fortalt han at jeg får alternativ behandling (osteopati) uten å få noen spydige kommentarer på det, som jeg har opplevd hos andre leger og helsepersonell.

Han lytter, er effektiv og driver ikke med dilldall. Har henvist meg når det har vært behov for det, og beroliget meg når det ikke har vært noe galt med meg.
Det er nok sant som flere skriver her, at han er streng med sykemelding og sterke medisiner. Det har jeg sett på som veldig positivt og har følt meg godt ivaretatt hele veien.
Føler meg alltid hørt når jeg er hos han.

Nå har jeg flyttet til andre siden av byen og har vurdert å bytte til en fastlege som er nærmere, men jeg er ikke villig til å miste han som fastlege så dermed blir jeg der jeg er.

Fornøyd

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Virker flink og erlig. Fant et hjerteproblem jeg muligens har hatt i årevis uten at det var derfor jeg hadde legetime (60år)

Super lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Skiftet tilfeldigvis til ham som fastlege rett før jeg fikk en alvorlig diagnose og det viste seg å bli helt uvurdelig. Han har fulgt meg opp ekstremt godt gjennom fire store operasjoner og tøff rekonvalesens og virkelig gitt meg den tryggheten jeg har trengt i en vanskelig situasjon. Han er direkte og uten snikk snakk, men støttende og løsningsorientert. For meg har han vært en klippe.

Uengasjert og firkantet

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Alltid forsinket
Vil bare ha deg ut døren fortest mulig
Ikke lov å spørre om mer enn en ting
Ringer aldri ved behov
Totalt uengasjert
Gir opp å finne årsak ved første hinder

Veldig flink, altfor kjekk

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Legen tar patentiens paa alvor, vil gi deg et direkte nummer til kontoret hans i tilfelle det er en spesiell sak. Jeg kan ikke fortsette med ham fordi han er altfor kjekk og gjør meg nervøs.