Linda Senumstad
Min opplevelse med denne legen har vært svært belastende.
Jeg har tidligere vært svært fornøyd med fastlegeordningen, noe som gjør denne opplevelsen ekstra skuffende.
Jeg opplever å ikke bli lyttet til eller tatt på alvor, og at beslutninger tas uten tilstrekkelig dialog eller forståelse for min situasjon.
Oppfølgingen fremstår som rigid og lite samarbeidsorientert, noe som skaper unødvendig stress og utrygghet.
Dette er etter min vurdering langt under det man bør kunne forvente av en fastlege.
Jeg har valgt å bytte lege. Det sier egentlig det meste.
Ved første time opplevde jeg at hun hadde satt seg inn i min forhistorie. Hun fremsto som kunnskapsrik, hyggelig og empatisk. Jeg ble grundig undersøkt og fikk god oppfølging,
Hun er den beste legen jeg har vært hos. Kunnskapsrik, blid og hyggelig . Hun er lyttende og empatisk. Henviser om nødvendig! Har bare det aller beste å si om denne legen. Kan anbefales!
Opplever at Linda ofte fremstår kort og distansert i timene, og at hun i liten grad involverer seg i meg som pasient. Hun virker ikke interessert i å forstå helheten eller utforske mulige årsaker til plagene, men fokuserer primært på rask behandling og å få meg videre. Dette gjør at jeg ikke føler meg sett eller tatt på alvor. Jeg skulle virkelig ønske hun hadde lyttet mer, stilt spørsmål og vist større interesse for situasjonen min.
Har satt meg på venteliste for ny fastlege.