Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sør Arena Legesenter DA
Dyktig fastlege
Lege: Rasmus Overgaard Ladefoged SkrevetDyktig, seriøs, grundig og empatisk, tar seg god tid , anbefales sterkt. Legen er alltid imøtekommende, vennlig og hyggelig.
“Langt under forventet nivå”
Lege: Linda Senumstad SkrevetMin opplevelse med denne legen har vært svært belastende.
Jeg har tidligere vært svært fornøyd med fastlegeordningen, noe som gjør denne opplevelsen ekstra skuffende.
Jeg opplever å ikke bli lyttet til eller tatt på alvor, og at beslutninger tas uten tilstrekkelig dialog eller forståelse for min situasjon.
Oppfølgingen fremstår som rigid og lite samarbeidsorientert, noe som skaper unødvendig stress og utrygghet.
Dette er etter min vurdering langt under det man bør kunne forvente av en fastlege.
Jeg har valgt å bytte lege. Det sier egentlig det meste.
Hyggelig ny fastlege.
Lege: Linda Senumstad SkrevetVed første time opplevde jeg at hun hadde satt seg inn i min forhistorie. Hun fremsto som kunnskapsrik, hyggelig og empatisk. Jeg ble grundig undersøkt og fikk god oppfølging,
Trygg og dyktig
Lege: Rasmus Overgaard Ladefoged SkrevetHar hatt Rasmus som lege i flere år, og er utrolig fornøyd. Tar seg alltid god tid til å lytte, og er svært kunnskapsrik.
Empatisk, kunnskapsrik og hyggelig.
Lege: Linda Senumstad SkrevetHun er den beste legen jeg har vært hos. Kunnskapsrik, blid og hyggelig . Hun er lyttende og empatisk. Henviser om nødvendig! Har bare det aller beste å si om denne legen. Kan anbefales!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?