Alexander Wahl

Kurbadet Legesenter
Mann, 60 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (1993)

Ledige plasser

2 av 1250

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Alexander Wahl er en av 584 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(50)
50 vurderinger
Tilgjengelighet
(37)
37 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(38)
38 vurderinger
Service
(36)
36 vurderinger

Siste vurderinger av Alexander Wahl

Faglig dyktig og trygghetsskapende lege som stiller opp når det trengs.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har sjeldent møtt en så effektiv, trygghetsskapende og faglig kompetent lege. Han er oppdatert, har kontakter til gode spesialister og vet mye om det meste. Han har avverget brystbetennelser, lungebetennelser og mystiske ting jeg aldri ville oppdaget selv. Og han har sagt høflig ifra når hypokonderen i meg har fått overtaket. Det skal sies at han ikke er "de varme - adjektivs"- mann. Han er rett på sak, nøktern og går ikke rundt grøten når det gjelder hva som er realistisk og hva som er neste steg videre. Det gjør han likevel opp for da han er en presis diagnositker, lett å få tak i, rask ute om det er noe alvorlig og følger godt opp. Han tar alltid en ekstra telefon og har gitt meg hastehenvisninger når det trengs. Anbefaler han varmt videre!

Meget dyktig fastlege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Alexander Wahl har vært en enormt omsorgsfull og dyktig fastlege som har bidratt sterkt til å få meg gjennom en depresjon. Jeg har ved siden av fastlegen gått til psykolog, men føler at jeg har hatt vel så stort utbytte av møtene med dr. Wahl. Han kom med konkrete råd, utfordret meg i forhold til egen sykdomsituasjon og var forståelsesfull. Utenom deperesjonsepisoden har dr. Wahl vært helt upåklagelig. Henvist når det passer, og ellers tatt seg tid. Anbefaler han på det sterkeste.

Dårlig kjemi

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

To ganger har jeg vært hos Alexander og begge ganger med hensikt om å få en henvisning.
Den ene gangen ønsket jeg henvisning til psykolog, men fikk beskjed om at det var nok ikke så sannsynlig at jeg fikk noen hjelp der. Problemene mine var for små. Det løste seg da jeg fortalte at jeg hadde forsikring.... Det er mulig at det er realistisk, men jeg følte meg ikke akkurat noe høyere i hatten etter denne avvisningen.
Andre gangen ønsket jeg også en henvisning til utredning av en smertefull tå. Det fikk jeg heller ikke. Jeg fikk noen gode råd der i mot, men i bunn og grunn følte jeg at han ikke lyttet etter mitt behov.
Jeg og Alexander hadde ingen god kjemi, men det kan det godt være at andre har. Jeg opplever at han har faglig god kompetanse, men jeg følte meg hver gang som en byrde for helsevesenet når jeg gikk ut døra hans (det tror jeg ikke kan stemme - jeg er i kontakt med helsevesenet toppen en gang årlig).
Jeg for min del byttet til en anne lege.

Trygg og reflektert lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg er veldig godt fornøyd med Dr. Wahl. Han går grundig tilverks og tar nødvendige prøver. Han er kunnskapsrik og hyggelig person som jeg vil anbefale.

Trygg og kunnskapsrik

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Alltid trygg og har full tillit til dr. Wahl. Han tar nødvendige tester og følger opp resultatene på en svært tillitsvekkende måte. Det gir trygghet og reduserer uro og bekymringer hos meg som pasient.

Vis flere...