Kurbadet Legesenter

• Allmennlegespesialist, anestesilege og fastlege

Siste vurderinger av behandlere ved Kurbadet Legesenter

Veldig god fast lege

Lege: Julian Ruben N Denil Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med han. Tar saker og problemer seriøst og grundig. Selv om det er lang vente tid så for man ordentlig hjelp.

Kunnskapsrik og opptatt av pasientens beste

Lege: Alexander Wahl Skrevet

Dr. Wahl har vært min fastlege i ca 20 år. Han er kunnskapsrik, engasjerer seg, henviser videre når det er påkrevd og følger opp også i perioder der sykehus er involvert.

Trygghet

Lege: Alexander Wahl Skrevet

Har hatt dr wahl I mange år og det er en lege jeg føler meg helt trygg hos behagelig og flink sender deg videre hviss han mener det trengs ikke lang ventetid og en person som gjør det han skal som lege

Aldri tilgjengelig

Lege: Julian Ruben N Denil Skrevet

Jeg har hatt denne fastlegen i 3 år, men har ikke klart å få en eneste time med ham. Ventetiden for time er som regel fra én måned til halvannen måned. Hver gang jeg har hatt behov for rask hjelp, har jeg vært nødt til å bruke privat lege.

Det eneste som fungerte, var at han skrev ut resept på medisinen jeg har brukt i over 10 år. Men plutselig bestemte han seg for at han ikke ville gjøre det lenger før han har sett meg – noe som er umulig på grunn av hans utilgjengelige kalender.

Jeg er lei. Lei av å betale for privatlege fordi fastlegen min aldri er tilgjengelig. Nå bytter jeg.

Aldri tilgjengelig

Lege: Julian Ruben N Denil Skrevet

Han er god nok den ene gangen jeg greide å få time. Utover det er det aldri mulig å få time på mindre enn en måneds varsel så for behov som f.eks sykemelding er han ikke aktuell. Blitt mye penger til privatlege.