Ole Henrik Øyum

Torshovdalen Legesenter DA Mann, 39 år

Om

Autorisert2006
SpesialiseringAllmennmedisin
Ledige plasser 13 av 1700
Advarsler
Vil du bytte til denne fastlegen?

Praksis

Torshovdalen Legesenter DA

Hans Nielsen Haugesgate 37E 0481 Oslo
Vis kart
Ole Henrik Øyum er en av 529 fastleger i Oslo

Brukernes vurdering

Samlet vurdering
3.0
39 vurderinger
Tilgjengelighet
2.5
28 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
3.0
29 vurderinger
Service
3.5
23 vurderinger
Ny vurdering

Siste vurderinger av Ole Henrik Øyum

Bør ikke behandle barn

Skrevet
Samlet vurdering
1.0
Tilgjengelighet
3.5
Tillit og kommunikasjon
2.0
Service
4.0

Ole Henrik er stresset og mangler evnen til å kommunisere. Han er sikkert faglig dyktig, men i kontakt med barn mangler han alt en god lege må ha; tålmodighet, empati og evnen til å skape tillit. Styr unna!!

Styr unna. Gir ikke tillit

Skrevet
Samlet vurdering
1.0
Tilgjengelighet
1.5
Tillit og kommunikasjon
3.0
Service
3.5

Bruker ting mot deg i legekonsultasjoner hvor du tror du kan snakke åpent, men hvor det blir brukt mot deg i etterkant. Gir ikke nødvendig informasjon om viktige ting. Oppfattes som en fundamentalistisk moralist.

Stresset og nedlatende!

Skrevet
Samlet vurdering
1.0
Tilgjengelighet
2.0
Tillit og kommunikasjon
1.5
Service
0.0

I dag fikk jeg endelig byttet fastlege noe jeg burde gjort for mange år siden. Øyum har vært min fastlege i 6 år og virket tilsynelatende flink så lenge jeg var frisk. Jeg har slitt med angst og det ble ikke bedre av at jeg opplevde noe veldig traumatisk. Ole Henrik har vært avvisende, stresset og nedlatende når jeg har hatt behov for støtte og forsåelse. Jeg gruer meg veldig flere dager i forkant av en legetime og sånn skal det ikke være. Han begynner ofte timen med å fortelle at han har dårlig tid og stopper meg hvis jeg har noe jeg ønsker å ta opp. Skal jeg snakke om noe ekstra må jeg sette opp ny time. Jeg anbefaler ingen å velge denne legen!

Avvist med en gang

Skrevet
Samlet vurdering
1.0
Tilgjengelighet
1.0
Tillit og kommunikasjon
1.0
Service
0.0

Ble anbefalt denne legen fordi han har erfaring med å jobbe med rusmisbrukere og ikke forskjellsbehandlet dem eller avviste dem.
Der tok de som anbefalte ham feil.

Uten å ha snakket ordentlig med meg for å høre hvor jeg lå an behandlingsmessig sa han at han "brukte altfor mye tid på rusmisbrukere" og ikke hadde kapasitet til å behandle en til.
Jeg lurer på om hadde sagt det samme til en 60 år gammel dame med knekt hofte. "Jeg bruker altfor mye tid på gamle damer..."

Som om alle rusmisbrukere har samme grad og mengde problemer og er kommet like langt i behandling. Som om vi alle er like. Og, ikke minst, som om vi ikke har samme rett til helsehjelp, til å bli hørt, til å bli behandlet som pasienter med reelle behov for behandling og som ikke bare er ute etter å lure til seg mest mulig piller.

Han gjorde ikke engang tegn til å ville hilse på meg, hånden jeg strakk ut møtte bare en rygg idet han gikk mot datamaskinen sin, før han snudde seg, så hånden og pliktskyldigst håndhilste kort og slapt.

Dersom du trenger en lege som vil lytte istedet for å snakke, eller en lege med empati, da anbefaler jeg deg å styre unna denne mannen.

Dersom du har et rusproblem i tillegg så er det bare å glemme det. Han har ikke tid til slike som deg.

Stressa og lite imøtekommende

Skrevet
Samlet vurdering
2.0
Tilgjengelighet
1.5
Tillit og kommunikasjon
2.0
Service
3.5

Har hatt Ole Henrik som fastlege i litt over et år nå og velger nå å bytte. Har hatt en fastlege i mange år som jeg var veldig fornøyd med, så da var skuffelsen stor når jeg opplevde å komme til en lege som behandlet meg så ulikt det jeg var vant med.
Jeg opplever Ole Henrik som veldig stressa og tildels avvisende. Får alltid en følelse av å være til bry og å kaste bort hans verdifulle tid.
Jeg er ikke en som renner ned dørene på legekontoret, så når jeg kommer er det faktisk noe. Har aldri opplevd å være inne hos ham i mer enn 5 min og har aldri opplevd å få lov til å ta opp mer enn en ting per time...
Nå kjenner jeg at jeg har begynt å grue meg til å bestille legetime og utsetter det, fordi det er så ekkelt å føle seg så til bry. Sånn skal det ikke være.
Blir overrasket over å se så mange som skriver at de føler han virkelig tar seg tid, for det er så motsatt av mine opplevelser. Men jeg blir jo egentlig glad for å høre at han har evner til det innimellom, eller til enkelte. Skulle bare ønske det gjaldt alle.

Jeg syns desverre også at stemningen på hele Torshovdalen legesenter er ganske stressa og sur, har aldri opplevd sekretærene som særlig blide og imøtekommende heller.