Gaute Nicolai Christensen

Legenmin.no AS,Skoleveien Legekontor
Mann, 60 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (1989)

Ledige plasser

0 av 1830
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

5 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Gaute Nicolai Christensen er en av 6 fastleger i Råde

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(38)
38 vurderinger
Tilgjengelighet
(33)
33 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(34)
34 vurderinger
Service
(31)
31 vurderinger

Siste vurderinger av Gaute Nicolai Christensen

Fantastisk medmenneske

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har ikke ord over fornøyd jeg er med Gaute. Han har medfølelse, er en lege som har tid til meg som pasient. Er lyttende og kommer med fantastiske råd. Jeg kan virkelig anbefale Gaute.

Beste fastlegen

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Meget flink og hører på pasientene. Jobber hardt for å finne ut hva som er galt og gir seg ikke. Sender deg videre hvis han mener det er best.

Betryggende rolig lege.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg fikk tildelt Dr. Christensen som ny fastlege, etter å ha flyttet tilbake til Norge etter noen år i utlandet.
Gikk til første time med litt skepsis, da jeg tross alt hadde hatt samme fastlage i Norge i over 30 år før jeg flyttet ut. Dette hadde medført en relativ fyldig legejournal.
Etter et par sykehusopphold i utlandet følte jeg også behov for litt ekstra tid ved første møte, og gav beskjed om det ved timebestilling. (Forsøkte å bestille dobbeltime). Fikk da beskjed at Dr. Christensen ikke satte opp dobbelttimer.
Ved ankomst til bestillt time, fikk jeg en meget hyggelig mottakelse, og god tid og anledning til å forklare om sykehusoppholdet i utlandet. Fikk også en noen gode konkrete spørsmål rundt dette, samt noen av hans erfaringer med samme scenario.
Det tok ikke mer enn ca 5 minutter før min uro over p ha fått ny fastlege forsvant, og jeg følte stort sett på kontakt på lik linje med min tidligere fastlege.
Til tross for at Dr. Christensen informerte meg om at han ikke hadde rukket å gå gjennom hele min tidligere journal, som i følge han var på 197 sider. Egentlig ganske forståelig for min del. Dette fordi jeg fikk første konsultasjon bare noen få dager etter at jeg fikk tildelt fastlege.
Første konsultasjon for min del ble på nærmere 1 time, og jeg følte på den tiden overhodet ikke at han fremskyndet noen ting. Mins spørsmål ble besvart, mine opplevelser kommentert, og jeg følte meg hele tiden meget godt ivaretatt.
Etter konsultasjonen ble det tatt flere blodprøver, og endring i medisinering skjedde etter få dager, med bakgrunn av resultatet av blodprøvene.

En fantastisk flott lege!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Gaute Nicolai Christensen er en fantastisk lege som har gitt meg trygghet og den oppfølgingen jeg trengte. Han tar pasienten på alvor og har tid til å lytte og bruke tid på pasientene sine. Han er meget , dyktig, oppdatert, sympatisk, empatisk og behagelig. Han har alltid antennene ute og gir seg ALDRI før han når til bunns i sakene. Han sjekker opp absolutt alt og tar prøver og sender videre og er han i den minste tvil om noe, blir du sporenstreks sendt videre. Jeg er overlykkelig for å ha funnet en lege med sånn viten, medmenneskelighet og varme som Gaute. Samtlige jeg har snakket med som bruker han som lege kan gi det samme skussmålet. Jeg har aldri følt meg mere trygg og ivaretatt av en lege.
Ikke mange leger som jobber overtid i våre dager for å ivareta sine pasienter og som følger opp. Jeg har bare lovord å si om den mannen, som fortjener all mulig ros. - Ha en riktig god og vel fortjent ferie, for det fortjener du :)

Fantastisk fastlege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg er super fornøyd med min fastlege Gaute N. Christensen. En lege som tar seg tid til å lytte, forstå og hjelpe. Han yter alltid det lille ekstra. Hadde det ikke vært for hans kunnskap og våkenhet, hadde jeg aldri blitt henvist til spesialist for endelig ett svar på sykdomsbilde mitt.
Jeg håper flere leger kan lære av Gaute. Vi trenger flere dyktige leger som ser deg som menneske og ikke tid. Sjeldent noen ser jeg er dårlig, men det gjør han. Virkelig upåklagelig lege!
At jeg noen ganger må vente på timen min, gjør meg ingenting. Jeg får førsteklasses behandling!