Roongnapha Plaipetch
Mine barn hadde et uheldig møte med en komplett idiot av en lege, de ble skremt å det var panikk hver gang en mann i hvit frakk var synlig. Dro til falch å hun tok seg god tid og de ble trygge og følte seg ivaretatt av henne!
Saklig, ryddig og proffesjonell.
Løsningsorientert.
Medmenneskelig, men duller ikke.
Veldig godt fornøyd med svangerskapsoppfølging!
Vennlig og trygg personlighet.Føler hun lytter og viser sympati. Resept lå klar med det samme.Hennes konklusjon på problemet var nøyaktig.Fikk god behandling generelt og vil fortsette hos henne.
Har aldri sendt et brev til riktig tid. Henvendelser til andre offentlige etater kommer aldri frem ( Personforsikringspapirer, KLP, BUP etc). De blir nok aldri sendt. Har aldri møtt mer humørsyk lege. Jeg har igjennom ca 7-8 år aldri opplevd at hun er tilstede dersom man får time på morgenen. Forsinkelser på minst 45 min hver dag! Hun har nå eget legekontor sammen med mannen sin, og ingen av de kritikkverdige tingene er blitt noe bedre.
Positivt: Hun er flink til å henvise videre om hun er usikker. Og gir ikke sykemeldinger eller medisiner i hytt og pine.
Ser på deg istedenfor dataen, hører på det man har og si og sjekker gjerne ut flere ting enn det du egentlig har time for hvis du lurer på noe. Føler meg veldig godt ivaretatt !!