Siv Lysnes

Psykolog
Kvinne, 52 år

Om

Jeg tilbyr individualterapi for ungdom og voksne.

De færreste går gjennom livet uten vanskelige perioder og noen ganger kan det vippe oss ut av likevekt. Hos enkelte vil det dreie seg om livskriser og livsvansker som har blitt for krevende å håndtere på egen hånd. Andre ønsker å ta tak i destruktive mønstre som har vedvart over tid.

Ungdomstiden er en brytningstid mellom det å være barn og voksen og kan for noen være ekstra utfordrende. Det skjer store kroppslige og følelsesmessige endringer og forholdet til familie og venner får gjerne en annen kvalitet. I denne fasen er spørsmål rundt hvem man er og hvem man vil være særlig aktuelle. Tidligere erfaringer og ulik grad av sårbarhet vil kunne påvirke hvordan den enkelte takler denne fasen.

Som terapeut er jeg opptatt av å møte mennesker med trygghet, varme og respekt. Jeg benytter et bredt spekter av anerkjente terapeutiske metoder og tilpasser behandlingen i møte med deg.

Jeg vil gjerne bistå deg med refleksjon rundt egne holdninger, tanker og følelser. Identifisere hva som hindrer deg i å leve et godt liv og gi deg effektive og forståelige verktøy som gjør endring mulig.

Om:


  • Utdannet psykolog ved Universitetet i Oslo og spesialist i klinisk voksenpsykologi.

  • 20 års klinisk erfaring fra spesialisthelsetjenesten for voksne (poliklinikk og døgnavdeling), Senter for jobbmestring/Raskere tilbake, familievernet, PPT og de seneste 6 år i privat praksis.

  • Fra spesialisthelsetjenesten har jeg erfaring med utredning, vurdering og behandling av lettere psykiske plager og mer alvorlige psykiske lidelser. Jeg var med på å utvikle og etablere Senter for jobbmestring der jeg arbeidet med psykisk helse knyttet opp mot arbeidslivet.

  • Flere års erfaring fra familievernet der parterapi, bruddprosesser, foreldresamarbeid etter brudd og andre familieterapeutiske problemstillinger sto sentralt.

  • I Pedagogisk psykologisk tjeneste var fokus å legge til rette både på individ og systemnivå, for barn og ungdom som av ulike årsaker hadde utfordringer i forhold til skole og læring.

  • I privatpraksis tar jeg imot ungdom og voksne og arbeider med de fleste psykologiske problemstillinger.

For å bestille time, ta kontakt via telefon eller bruk onlinebooking. Se telefonnummer og lenke nedenfor. Har du spørsmål, så kan du også ta kontakt på psykolog@sivlysnes.no.

Kveldsåpent mandag og tirsdag.

Godkjenning

Autorisasjon (2004)

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Siv Lysnes er psykolog i Oslo

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(10)
10 vurderinger
Tilgjengelighet
(7)
7 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(7)
7 vurderinger
Service
(6)
6 vurderinger

Siste vurderinger av Siv Lysnes

Trygg og reflekterende

Klinikk: Psykolog Siv Lysnes Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har gått hos Siv i noen år etter alvorlig sykdom hos meg selv og i min familie. Hun er empatisk og en god samtalepartner. Det har bla hjulpet meg å sortere tankene.

Varm og åpen

Klinikk: Psykolog Siv Lysnes Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Min perspektivrike, faglig sterke, varme og fordomsfrie psykolog som hjelper meg å løse vanskelige situasjoner, akseptere begrensninger og sette grenser. Jeg sees, huskes og utfordres i passe mengder. Det hjelper meg til å åpne opp, møte livet ærligere og ta valg som er bra for meg. Jeg skulle ønske at alle kunne få hjelp av Siv.

Trygg og dyktig

Klinikk: Psykolog Siv Lysnes Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Behagelig fremtoning. Varm, omsorgsfull og profesjonell. Har en fin evne til å adressere sensitive temaer på en konstruktiv og respektfull måte. Svært kompetent.

Kompetent og engasjert samt trygg og reflektert

Klinikk: Psykolog Siv Lysnes Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har vært pasient hos Siv i flere år og hun har hjulpet meg til å komme styrket ut av kritiske faser i livet. Hun er meget faglig kompetent, lyttende og husker hva vi har snakket om fra gang til gang. Jeg gir henne mine varmeste anbefalinger!

Varm, trygg og svært kompetent

Klinikk: Psykolog Siv Lysnes Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Skuldrene senkes alltid i møte med Siv. Jeg har møtt mange innenfor helsesektoren over mange år, og Siv er udiskutabelt den psykologen som har fått meg til å føle meg mest trygg og støttet. Hun klarer raskt å avklare min umiddelbare situasjon og behov, og har den intuitive menneskekjenneren i seg som bare enkelte har. Jeg anbefaler henne derfor naturligvis på det aller sterkeste, spesielt til de som av erfaring er redd for å ikke bli sett eller forstått.

Vis flere...

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.