Profilbilde av psykolog Kristina Remme Vottestad

Kristina Remme Vottestad

Profilbilde av psykolog Kristina Remme Vottestad
Psykolog
Kvinne, 35 år

Om

Kristina Remme Vottestad er autorisert psykolog, og driver klinikken PsykiskBra. Kristina har kunnskap og erfaring innenfor flere terapiformer; Skjematerapi, kognitiv atferdsterapi (KAT), emosjonsfokusert terapi (EFT), Familiebasert terapi (FBT), Motiverende Intervju (MI), Metakognitiv terapi (MKT), mentaliseringsbasert terapi (MBT) og intensiv korttidsdynamisk terapi (ISTDP). Kristina jobber eklektisk med skjematerapi som grunnmetode og ved behov henter hun frem andre teknikker og intervensjoner ut fra klientens behov. Målgruppen ved klinikken er personer med milde til moderate psykiske utfordringer, men du trenger ikke en diagnose for å få hjelp her.

PsykiskBra er en nyopprettet privat praksis og har derfor kort ventetid. Man trenger ingen henvisning, men det kan være nyttig dersom du ønsker å benytte deg av en forsikring.

Kristina har bred erfaring med en rekke terapiformer, inklusive parterapi, individualterapi, foreldreveiledning og familieterapi. Uavhengig av problemstilling er hennes mål er å skape en skreddersydd behandlingsplan som er tilpasset pasientens individuelle behov.

For de som er nye til psykologtjenester eller ønsker å bli bedre kjent med Kristinas metoder, tilbyr hun en gratis videokonsultasjon. Denne timen gir potensielle klienter mulighet til å få informasjon om klinikken, diskutere sine utfordringer, og starte dialogen om mulig behandlingsplan.

Kristina er medlem av psykologforeningen og følger de etiske retningslinjene som gjelder for alle psykologer i Norden. Å opprettholde høy standard av kvalitet og profesjonalitet i arbeid er et mål i seg selv, men også å opprettholde en vilje og evne til kontinuerlig selvutvikling. Her kan man trygt si ifra dersom man ønsker en annen tilnærming, uten å være redd for at behandleren ikke tåler å høre det.

Godkjenning

Autorisasjon (2023)

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Kristina Remme Vottestad er psykolog i Rakkestad

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(0)
0 vurderinger
Tilgjengelighet
(0)
0 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(0)
0 vurderinger
Service
(0)
0 vurderinger

Vis flere...

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.