Stian Hyman Berg

Om
Jeg er utdannet psykolog fra NTNU og har bred erfaring fra akuttpsykiatri, poliklinisk behandling i spesialisthelsetjenesten og privat praksis. Siden jeg etablerte min private praksis i 2018, har jeg hatt et tydelig fokus på å hjelpe klienter med å bli fri fra psykiske plager, uten å måtte lære seg å leve med hemmende symptomer.
Min terapeutiske tilnærming er hovedsakelig basert på psykodynamiske metoder, spesielt inspirert av ISTDP (Intensiv dynamisk korttidsterapi). Jeg tilpasser behandlingen til hver enkelt klients behov og mål, enten det dreier seg om angst, depresjon, livskriser, relasjonsproblemer eller psykosomatiske plager.
Som terapeut er jeg varm, autentisk og støttende, men også tydelig når det er nødvendig. Jeg tilbyr individuelle samtaler, parterapi og videosamtaler. Du trenger ingen henvisning, og jeg tilbyr en gratis vurderingssamtale på 25 minutter for å finne ut om vi er en god match.
Kontoret mitt ligger sentralt i Sandvika, med kort gangavstand fra kollektivtransport og gode parkeringsmuligheter. Jeg tilbyr også terapi på engelsk.
Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.
Offentlig avtale
Vurderingsvarsel