Christopher Trinh
Bestill time
| I dag 18. feb | I morgen 19. feb | Fre 20. feb | Lør 21. feb | Søn 22. feb | > | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Offentlig avtale
Vurderingsvarsel
|---|---|---|---|---|---|---|
Kom med et dårlig selvbilde og ikke tru på meg selv, etter første time så lettet det veldig mye etter en god samtale, var som å ta av 25kg av skuldrene
Christopher gir meg stor mulighet til å snakke ut. Jeg føler han alltid er rolig og åpen, og det er lett å dele tanker og følelser med han. Jeg setter pris på perspektivet hans. Det har vært godt å snakke med han om problemene mine, både store og små.
Meget god behandling og nyttig for meg, fikk snakket ut om hele livet og arbeidskarrieren min. Christopher er veldig god til å lytte og har en varm atmosfære!
Christopher møter forberedt og med varme. Innsiktsfull tenkning gir rom for ettertanke og personlig vekst. Vil gi Christopher min varmeste anbefalinger.
Du føler deg trygg og godt i varetatt veldig veldig dyktig, jeg kommer til å være med videre, anbefales på det sterkeste.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?