Christopher Trinh
Bestill time
| I dag 18. nov | I morgen 19. nov | Tor 20. nov | Fre 21. nov | Lør 22. nov | > | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Offentlig avtale
Vurderingsvarsel
|---|---|---|---|---|---|---|
Hatt 10 sesjoner der jeg forteller om meg selv og fikk det oppsummert på slutten - that's it...
Hadde forventet meg litt mer konstruktiv tilbakemelding.
Ellers skulle jeg bli kontaktet for videre anbefaling, men ikke hørt noe etterpå.
Christopher spør alltid hvordan det har gått siden sist, han viser genuin interesse for det jeg har å dele, og jeg går alltid ut fra kontoret hans med hevede skuldre.
Jeg har hatt dårlig erfaringer med psykologer tidligere, og var derfor ganske skeptisk før jeg begynte her. Men allerede fra første time merket jeg at han virkelig tok seg tid til å forstå meg. Han stilte gode spørsmål, husket detaljer fra tidligere samtaler og viste genuin interesse for hvordan jeg hadde det. Det føltes aldri stresset eller overfladisk – bare ekte og trygt. Jeg følte meg sett og tatt på alvor. Har fått mer ut av timene her enn jeg trodde var mulig. Alt i alt utrolig fornøyd, og jeg kan varmt anbefale han videre.
Fantastisk psykolog – trygg, varm og faglig dyktig. Christopher er profesjonell, empatisk og tillitsskapende. Trygg, klok og ekte – anbefales på det sterkeste. En psykolog som virkelig ser og forstår deg. Utrolig dyktig og omsorgsfull – gir trygghet og håp.
Christopher er en varm, imøtekommende, lyttende person med omtanke og ser virkelig et menneske i en sårbar situasjon.
Jeg er glad jeg turte å ta steget å bestille en time.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?