Bestill time

Konsultasjon dagtid
Pris: 1490 kr

I dag 30. jul I morgen 31. jul Fre 1. aug Lør 2. aug Søn 3. aug

Om

Aishah er en erfaren psykolog med bakgrunn fra spesialisthelsetjenesten, hvor hun har arbeidet med både milde og alvorlige psykiske lidelser. Hun har spesialisert seg på utredning av ADHD og behandling av angst og traumer. Med erfaring fra ulike land og kulturer har hun også god forståelse for minoritetspsykologi og hvordan kulturelle forskjeller kan påvirke psykisk helse. I tillegg til terapi på norsk, tilbyr hun behandling på både engelsk og urdu, noe som gjør hjelpen mer tilgjengelig for et bredere spekter av klienter.

For Aishah er det viktig at du føler deg forstått, respektert og trygg i terapien. Hun tror på at en god relasjon mellom terapeut og klient er grunnlaget for positiv endring og personlig utvikling. Sammen skaper dere et rom hvor du kan utforske vanskelige tanker og følelser i ditt eget tempo. Hennes tilnærming er fleksibel og tilpasses dine individuelle behov, slik at terapien blir mest mulig meningsfull og relevant for deg.

Autorisasjon (2024)

Offentlig avtale

Nei

Siste vurderinger av Aishah Abid

Trygt og profesjonelt

Klinikk: Stavanger Psykologbehandling Skrevet

Trygt og godt sted å være når livet er vanskelig. Fikk god kontakt fra første stund, bidrar med gode refleksjoner, lytter aktivt og kommer med gode oppfølgingsspørsmål.
Flink til å komme med konkrete råd og veiledning, god balanse mellom å støtte og utfordre. God tilgjengelighet og fleksibilitet.

Trygg, god lytter

Klinikk: Stavanger Psykologbehandling Skrevet

God til å lytte, komme med råd og huske ting fra tidligere timer. Får man til å føle seg både sett og hørt. Veldig hyggelig, flink til å tilpasse seg utifra hvor samtalen er, kan gå fra å le til og være seriøs.

Trygg og ærlig

Klinikk: Stavanger Psykologbehandling Skrevet

Fra første sekund ble jeg møtt med forståelse og en som lyttet. Aishah er tilstede i timene og husker innholdet i etterkant, noe som gir trygghet og en følelse av å bli ivaretatt som et enkeltindivid, og ikke en av mange. Jeg er en person som liker å vite hvordan ting henger sammen, og gjennom behandlingen har jeg alltid blitt forklart hvorfor ting er som de er på en måte jeg kan forstå. Det har alltid vært en positiv opplevelse å dra til Aishah, noe som ikke er gitt når man skal til en psykolog. Jeg er utrolig takknemlig for tiden med henne, og kunne aldri vært der jeg er nå uten hennes hjelp og veiledning. Dersom jeg skulle trenge mer hjelp vet jeg definitivt hvor jeg skal dra.

veldig profesjonell tilnærming

Klinikk: Stavanger Psykologbehandling Skrevet

Veldig fornøyd med min behandling. Jeg føler at jeg ble forstått og veiledet, fant rotårsakene til min utfordringer og svar på mye uklare tanker og følelser.

Fantastiske Aisha

Klinikk: Stavanger Psykologbehandling Skrevet

Jeg hadde en meget god opplevelse med Aisha. Hun hjalp meg en meget vanskelig periode i livet og fikk meg til å løse opp i saker jeg aldri trodde jeg skulle noen gang skulle klare å gjøre noe med.