Profilbilde av psykolog Julie Elisabeth Melsom

Konsultasjon (video)
Pris: 1300 kr

I dag 18. jul I morgen 19. jul Man 20. jul Tir 21. jul Ons 22. jul

Om

Jeg jobber for at mine klienter skal oppleve reell effekt av terapien. Terapi er en læringsprosess der metode, motivasjon og relasjon er avgjørende. Jeg tilpasser behandlingen individuelt og vektlegger trygghet og samarbeid.

Jeg bruker metakognitiv terapi (MCT), som hjelper deg med å håndtere overtenking og bekymringer. Erfaring med depresjon, angst, utbrenthet, sorg og stress.

Jeg har også undervist i barns utvikling ved USN, kriminalomsorgen og har erfaring med familieveiledning og arbeid med mennesker fra ulike bakgrunner.

Autorisasjon (2021)

Offentlig avtale

Nei

Julie Elisabeth Melsom er psykolog i Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.