Nina Willumsen

Dr. Willumsens Kvinneklinikk, Nimo-klinikken
Kvinne, 61 år

Spesialisering

Fødselshjelp og kvinnesykdommer

Godkjenning

Autorisasjon (1987)

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Dr. Willumsens Kvinneklinikk Telefonnummer32 21 79 2132 21 79 ...
Nedre Storgate 31 3015 Drammen
Nimo-klinikken Telefonnummer31 30 09 1131 30 09 ...
Øvre Storgate 4-6 3018 Drammen
Nina Willumsen er gynekolog i Drammen

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(47)
47 vurderinger
Tilgjengelighet
(29)
29 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(36)
36 vurderinger
Service
(30)
30 vurderinger

Siste vurderinger av Nina Willumsen

Arrogant

Klinikk: Nimo-klinikken Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har vært hos Dr. Nina Willumsen. Måtte vente i ca. 40 minutter på å komme inn, fikk ingen beskjed fra resepsjonen om at det var litt forsinkelse. Jeg møtte en svært lite hyggelig lege som var arrogant og lite empatisk. Jeg prøvde å stille noen spørsmål, men ble møtt med en veldig negativ holdning. Jeg fikk en del frekke spørsmål tilbake og opplevde noen veldig spesielle uttalelser. Var helt i sjokktilstand da jeg satt på legekontoret, og tårene trillet etter legebesøket. Jeg forventer som pasient å bli tatt i mot på en ordentlig måte når jeg er hos legen, og spesielt når man betaler en svært høy pris hos en privatlege. Dette holder ikke mål. Anbefaler ingen å gå til Dr. Willumsen.

Grei men kunne vært bedre

Klinikk: Nina Willumsen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Grei i timen men hadde noen spørsmål så var hun irritert å svare på. Synes ikke at legen skal gjøre det på denne måte. Vi er pasienter og legen må ha tålmodighet.

kunnskapsrik

Klinikk: Nina Willumsen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

anbefaler Nina på det sterkeste, svær mye forståelse, hun sier ting slik de er, på en varm måte, hun tok seg god tid, første gynekolog time og man blir tatt imot godt under undersøkelse snakker hun til pasient og undersøkelsen føles meget naturlig hun ser på det helhetlige og man merker hun virkelig vil hjelpe, om det er henvisning, råd, veiledning, ny time, hun ga meg mange gode ord, og opplevde dette som mye mer enn en vanlig gynekolog time. Veldig positivt overrasket aldri møtt på en slik sterk og god lege som Nina. Jeg skal alltid fortsette å gå til henne, samt andre medarbeidere er hyggelige, pålitelige. Nina er en seriøs dame, sier det som det er, leste noen flere vurderinger, men absolutt ingen grunn til bekymring, hun sier det som er nødvendig med god holdning, at hun skal hjelpe deg som mennesket. Nei kun positivt, var mer enn en vanlig gynekolog time kan jeg si, på en så profosjonell måte. At det er forsinkelse beklaget hun for med en gang, samme gjorde resepsjonisten, men når man først er inne på kontoret så forstår man mtp hun er spesialist og tar seg god tid til undersøkelse og å lytte til deg som pasient, motivere og mm. Slik at forsinkelse var helt greit for meg, slik hender og har hendt hos fastlege og legevakt, full forståelse men veldig rolig kontor m/kaffe, te magasin og avslappende sted slik at man får sunket godt i sofaen og vente null problem.

Positiv, effektiv og kunnskapsrik

Klinikk: Nina Willumsen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Bare positive opplevelser i forbindelse med mine timer hos Willumsen. Har opplevd forsinkelser, men tenker dette er en spesialist og at det kan være pasienter som trenger henne litt lenger enn timen tilsier. Hun er kjempegod med oss i overgangsalder, viser forståelse, gir mat og trenings tips og justerer hormoner. Kjempefornøyd med henne!

Lite tilgjengelig

Klinikk: Nina Willumsen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Lang ventetid. Halvt år.
Jeg opplever at det er unødig lang ventetid. Over et halvt år. Bestilte tidlig via fastlege til kontroll. Tre års perioder er for lenge mellom kontrollene. De kunne heller ikke sende innkalling slik tannleger gjør. Jeg har også fått vikar og endring av time i siste lita. Lite tillitsvekkende.