Victoria Høeg Wohlfahrt
En gynekolog som strekker ut hånden for å gi deg hjelpen, og tryggheten du trenger (selv når fastlegen ikke gir ytterligere henvisning)
Var på undersøkelse hos henne, og ble en måned senere gravid, pga tidligere historikk kontaktet jeg henne og hun selv satte meg opp til to ultralyder når legen ikke ville gjøre dette før uke 12. hun bryr seg virkelig, og tar jobben på alvor. Så fornøyd med henne og vil bruke henne fremover og anbefale til alle som ønsker en trygg og flink gynekolog!
Den eneste klagen jeg har er at det er ikke alltid like lett å komme igjennom på telefon, men annet en det 5 stjerner:))
Flink og god til å lytte. Gir gode råd og gjør at man føler seg ivaretatt. Jeg vil anbefale Victoria.
Hyggelig og kunnskapsrik ginekologen. Jeg ble henvist til henne til å ta biopsji, det gikk veldig fort, jeg ble informert hva skal skje og ble behandlet på ordentlig måte.
Jeg hadde en veldig god opplevelse! Hun tok seg tid til å høre på meg, og virket genuin og interessert. Det førte til at jeg kunne slappe av og føle trygghet til å spør om det jeg lurte på. Hun virker også kunnskapsrik. Jeg kommer til å dra tilbake til henne neste gang jeg må til gynekolog!
Jeg møtte en lege som lyttet,tok seg god tid og ga god informasjon underveis.
Hun forklarer nøye hva hun gjør,og hvorfor hun gjør det.
Dette er en lege man føler seg trygg på.
Anbefales på det sterkeste.