Morten Brekne Nielsen
Liker den mannen meget godt , flink i sin jobb , fjernet to føflekker og sydde meget pent sammen , ble veldig pent , er kjempe fornøyd på alle måter !
Ble henvist av fastlegen. Fikk time svært raskt, ble oppringt av hudlegekontoret et par timer etter at henvisningen var sendt.
Nielsen var svært imøtekommende og interessert i å vite hele sykdomsforløpet før han undersøkte meg. Det tok ikke lang tid før han fant ut hva som feilte huden min, og det var godt etter tre besøk hos fastlegen med feil behandling. Legen tok seg god tid og forklarte nøye, flink til å kommunisere. Følte meg godt ivaretatt. Jeg var velkommen til å kontakte kontoret deres direkte hvis behandlingen trengte lengre tid.
Veldig flink er han. Visste hva greia var med engang bare han så på huden min. Dårlig til å forklare hva årsaken kan være og hva man kan gjøre. Fikk bare resept på tabletter og beskjed at jeg får vente ett år og se... Ventet et halvt år (ja, ventetiden var helt håpløs) for å være hos han i 5 minutter.
Veldig dårlig til å kommunisere, snakkert veldig fort. Enkelte ganger må jeg spørre han om han kan gjenta seg selv litt saktere.
dr brekne var en helt grei hudlege, kalte inn til inkallelser månedtlig, var høflig og grei.
fulgte opp blodprøver osv. fyren er litt rar uten tvil, men jeg syns fremdeles han var en hyggelig og høflig lege. med greit kunskap nivå!!