Bjørn Helge Rudjord
Enkelt og greit helt katastrofe….
Styr unna! Dette var ikke bra. Lytter ikke. Alt skal gå i en rasende fart
Jeg møtte en blid lege som ønsket meg velkommen 🤗 Han leste i journalen hva jeg kom dit for. Jeg forklarte mine plager. Han sjekket så øre nese hals. Han fant ut at jeg hadde en skade på tromhinna som trengte tid på seg for og leges. Jeg har lest lite koselige tilbakemeldinger om han, det stemte ikke med mine opplevelser. Jeg kan bare si at jeg anbefaler han👍🤗
Usympatisk, stresset og lite interessert øre nese hals lege! Han hadde ikke satt seg inn i min sak, var mest opptatt av hvor fint hår og fargen på håret mitt.
Fikk beskjed om å fortsette med de høreapparatene jeg hadde, og til info har jeg ikke høreapparater - har aldri hatt!
Verste og korteste legebesøket jeg har opplevd. Jeg følte meg ikke tatt på alvor, og legen avbrøt meg stadig mens jeg prøvde å forklare situasjonen min. Det virket som om legen ikke var interessert i det jeg hadde å si, men bare ville bli ferdig så raskt som mulig. Jeg anbefaler å styre unna. Hvis du har fått en henvisning hit, be om å bli sendt til en annen lege. Det er viktig at legen lærer seg å lytte til pasientene sine.
Viste liten respekt og forståelse for mine utfordringer. Oppfattes som litt frekk. Tar inn pasienter som på samlebånd: 2 minutter inne, ut med seg og så neste pasient. Bortkastet tid og penger. Bør UNGÅES!!!