Hilde Bugge
Alt i alt var dette hvert hver eneste krone. Fra første møte til siste kontroll. Jeg ble trodd med en gang jeg satte meg i stolen hos Hilde Bugge. Bare å høre ordene ‘dette er ikke normalt’, gjorde meg lettet og gjorde så jeg fikk troen på at jeg kunne bli frisk. Alle menneskene som jeg har hjulpet meg gjennom 2025 er jeg evig takknemlig for. Det å bli passet på og sett i en sånn sårbar situasjon er noe jeg er veldig glad for. Jeg ble ikke sett eller hørt i nesten 10 år, noe som har fått meg til å føle at ‘jeg’ har vært problemet store deler av livet mitt. Dette her har virkelig vært min redding. Jeg vet ikke hva jeg hadde gjort med livet mitt uten denne hjelpen. Mitt største mareritt var å ikke kunne jobbe, men nå er jeg 100% tilbake. Etter disse operasjonene føler jeg at jeg har blitt et nytt menneske. Ikke nok med at mesteparten av smertene er bort, jeg har også fått så mye bedre selvtillit og selvfølelse. Jeg våknet opp lykkeligere og lettere. Alt er ikke tung og vondt lengre. Energien er tilbake og livet har blitt lettere å leve. Tusen takk til alle sammen på Aleris som har hjulpet meg. Absolutt alle❤️
Har nettopp hatt min tredje operasjon hos Bugge
Lipødemopr ( fettsuging ) lår og legger samt bukplastikk med lipødemfettsuging nedre mage
Er utrolig fornøyd med alt! Har hørt at noen oppfatter Bugge som streng, men min opplevelse er at hun vil det beste for pasienten og dermed stiller krav til dem, som feks at resultatet blir bedre ved vektnedgang osv. at man får beskjed om å passe ekstra på etter operasjonen tar jeg som omsorg, ikke «strenghet» Har planlagt 2 lipødemoperasjoner til hos Bugge. Vel verdt det :-)
God oppfølging før og etter opr, annet personell på Aleris oppleves også som dyktige og omsorgsfulle
Jeg har gjort en kombinasjonsbehandling av acnearr hos Dr. Hilde Bugge. Behandlingen innebærer fettransplantasjon kombinert med co2 laser. Hilde er både varm og profesjonell, og jeg følte meg trygg og godt ivaretatt gjennom hele behandlingsforløpet. Hun har også vært svært tilgjengelig ved spørsmål underveis. Behandlingen har hatt stor betydning for livskvaliteten min og jeg anbefaler henne på det varmeste.
Jeg kan ikke skryte nok av arbeidet til Hilde Bugge. I forbindelse med bodylift, lårplastikk, brystløft og armplastikk har hun vært en tydelig, ærlig og svært trygg sparringspartner for meg. Hun har hele tiden vært klar på hva jeg kunne forvente, noe som ga meg ro og tillit i en stor og personlig prosess.
Resultatene har vært over all forventning, og dette er i stor grad takket være hennes grundige arbeid, råd og veiledning – samt det dyktige teamet rundt henne.
Hilde kombinerer høy profesjonalitet med varme, og hele teamet bidro til at jeg følte meg ivaretatt og trygg, både før, under og etter prosessen.
Kan ikke annet enn å anbefale henne på det sterkeste.
Fra første konsultasjon hos Hilde Bugge fikk jeg grundig informasjon om min operasjon halseløft .Jeg fikk forklart prosedyrer under operasjon, oppfølging og sårbehandling i etterkant i detaljer. Pasienter får også prosedyrer og etterbehandling skriftlig. Personalet er strålende og man føler seg trygg og ivaretatt fra man kommer inn operasjondag/sårbehandling til siste sjekk 6 mnd etterpå. Jeg kan trygt anbefale Aleris plastikkirurgi vidre vh meget fornøyd kunde😃