Sascha Mitrovic

Sascha Mitrovic er nevrolog i Tynset

Siste vurderinger av Sascha Mitrovic

En meget flink lege

Klinikk: Tynset Nevrologiske Klinikk Skrevet

Jeg har vært hos Mitrovic flere ganger. Jeg har snakket i tillegg med andre folk som har vært eller er fortsatt pasient hos ham. Han er en meget hyggelig og høflig lege. I tillegg har han lang fartstid i faget sitt, er engasjert og ryddig. Når pasienter velger å bli overført fra store sykehus til ham, sir det noe i mine øyer. Vi her i regionen er veldig glad for å ha ham er som nevrolog på Tynset. Jeg veit at også sykehuset på Tynset tenker slik. Han driver ikke med bestillingsvare og han sir det som det er. Kanskje ikke alle tåler det, men hos meg skaper det trygghet og tillit.

Respektløs og arrogant

Klinikk: Tynset Nevrologiske Klinikk Skrevet

Dr. Mitrovic har en oppførsel som er meget arrogant og respektløs. Jeg hadde med meg sjåføren min inn til legetimen som moralsk støtte fordi jeg hadde lest flere negative anmeldelser av denne legen. Jeg klarer altså fint å snakke for meg selv, så sjåføren satte seg i bakgrunnen slik at jeg kunne styre min egen legetime. Dr. Mitrovic så kun på sjåføren min både mens jeg som pasient snakket og han selv snakket om meg. Sjåføren min ba ham se på meg siden det var jeg som var pasienten (noe legen også visste), men det ville han tydeligvis ikke. Hver gang jeg forsøkte å snakke, overdøvet han meg og avbrøt meg. En god lege lytter til og tror på pasienten sin. Det er dessverre ikke Dr. Mitrovic i stand til.

Flink

Klinikk: Tynset Nevrologiske Klinikk Skrevet

Han er flink, og god faglig. Men alltid forsinket, min erfaring er ofte at en annen pasient blir tatt inn, like før det er min time. Så det er jo kjipt.

Dyktig og hyggelig spesialist

Klinikk: Tynset Nevrologiske Klinikk Skrevet

Føler meg godt ivaretatt. Tar meg på alvor, og jeg får jevnlig oppfølging. Kunnskapsrik, flink til å forklare. Tålmodig, "leser mellom linjene", og "vet" ting om meg jeg aldri har nevnt, han bare forstår det likevel. Anbefales på det varmeste.

Takk for god hjelp!

Klinikk: Tynset Nevrologiske Klinikk Skrevet

Jeg har fått veldig god hjelp av denne legen. Han har tatt seg god tid for meg selv om det var mye folk på venterommet. Sitter på mye kunnskap og erfaring. Virket grundig og engasjert. Kom med gode råd om medisiner, men snakket også om livstil og andre relevante ting. Tenker helhetlig. Takk for god hjelp!