Jeg er utrolig fornøyd med brystløftoperasjonen utført av Tomm Bjærke. Jeg gikk lenge og lurte på om jeg skulle gjøre det eller ikke fordi jeg kun er 24, fordi anbefalingen ofte er å vente til etter man eventuelt får barn. Men jeg landet på at jeg ikke vil være misfornøyd med brystene i kanskje 10 år, og etter konsultasjonen følte jeg meg sikker på at det var rett valg for meg. Jeg følte at jeg var i trygge hender hele veien, og Tomm var tilgjengelig i etterkant av operasjonen ved å ringe og svare på spørsmål jeg hadde. Jeg hadde ingen komplikasjoner eller spesielt vondt i etterkant, var kun litt døsig det første døgnet eller to.
Siden trening er en stor del av hverdagen min, var jeg i tvil om operasjonen var "verdt" å gå flere uker uten vanlig aktivitet - og det var det absolutt. Jeg kunne gå lange turer ganske raskt etter operasjonen, og var tilbake til vanlig trening etter 5-6 uker. Absolutt verdt det for en langsiktig investering som gjør mye med humøret.
Kroppen min ser mye mer proposjonal ut, brystene er fine og symmetriske og areolaen ble forminsket til en veldig fin størrelse som passer de løftede brystene. Brystløftoperasjonen ga definitivt selvfølelsen min et løft, og det handler heller ikke bare om det kosmetiske. Det å føle seg mye lettere i brystet uten heng og å kunne trene og være i aktivitet uten at brystene faller ut av bh-er en stor praktisk forbedring i hverdagen. Det er også mye lettere å kjøpe nytt undertøy som sitter som det skal, uten å måtte stramme stroppene så det gnager og skaper ubehag. Selv om å gå med bh mesteparten av tiden er viktig for å bevare fasongen til brystene, er det veldig gøy å endelig kunne ha på fine bikinier uten like mye støtte, padding, bøyler og "hold", gå med backless topper som bare har ligget i skapet fordi jeg har alltid måttet gå med bh osv. :)
Jeg var misfornøyd i 2-3 år og ville helst ikke være foran kjæresten min uten bh, men nå viser jeg meg frem med glede :) Jeg skulle kun ønske jeg hadde turt å gjennomføre operasjonen tidligere, for hvis det er noe man kjenner på i lang tid som man plages mye av, er det jo fantastisk at det går an å gjøre noe med det. Alt i alt veldig fornøyd!