Bjørn Michael Norderhus
Etter årevis med plager med tær som holdt meg våken fikk jeg endelig en diagnose, og medisinering - Sarotex.
Må få si at i tillegg til at jeg er så godt som symptomfri, så sover jeg endelig godt, og min irritable tarm mye bedre, - og jeg klarer meg med 2 tbl daglig, og har ingen merkbare bivirkninger. For en behagelig lege som snakker et språk en kan forstå. All ære til han, og 💝 takk.
En svært opptatt nevrolog, men også svært dyktig og til å stole på. Grundig og åpen, lett å forstå og nøye med forklaringene.
Flink, kunnskapsrik,omsorgsfull og lytter. Jeg er veldig takknemlig for at jeg har han. Enkel å forholde seg til, og tåler en spøk eller to
Jeg har vært pasient hos dr Norderhus i 1.5 år. Opplever han som et solid fagmenneske og kommunikasjon oss imellom som svært god. Fått svært god hjelp med mine plager. Anbefales på det varmeste
Fikk beskjed om at "nå hadde jeg fått fin diagnose så nå kunne jeg gå på NAV". Regner med at han er faglig dyktig når han god dag. Jeg sa veldig innstendig at jeg ønsker å bli frisk slik at jeg kan stå i arbeidslivet og at jeg var for ung til å falle utenfor og gå på NAV.
I tillegg hadde klinikken glemt av prøvesvarene mine så jeg måtte ringe å purre, men jeg fikk raskt time da de endelig hadde funnet prøvesvarene.