Iram Shahzad Mir
49 år
Dette er en lege jeg vil anbefale på det sterkeste. Han er nøye i undersøkelsene og forklarer gjennom hele veien. Veldig flink og har et veldig behagelig vesen som gjør at jeg føler meg veldig trygg. Veldig hyggelig kontordame også😀
Dette er en lege jeg vil anbefale på det sterkeste. Han er nøye i undersøkelsene og forklarer gjennom hele veien. Veldig flink og har et veldig behagelig vesen som gjør at en føler seg veldig trygg. Følger opp videre også når en blir rekvirert videre til Ullevål. Veldig hyggelig kontordame også😀
Dårlig erfaring. Anbefales ikke. Jeg avbestilte timen, men fikk likevel påminnelse om at jeg hadde time tre dager senere. Har forsøkt å ringe dem siden mandag – sitter over én time i telefonkø uten at noen svarer. Hele tiden får man bare beskjed om at "alle operatører er opptatte". Veldig frustrerende og uprofesjonelt. Føles som de prøver å lure folk.
Har fått en time i fellesferien som jeg ikke kan ha. Prøver å avbestille, men får beskjed om at "Alle våre operatører er opptatt". Hvor mange "Operatører" har de egentlig på det bitte lille kontoret?
Når de ikke svarer på telefon, ikke kan legge igjen beskjed, ikke har email og sier man må betale for time man ikke har møtt til blir det useriøst.
jeg har ingen ting å utsette på hverken øyelegen eller de som jobber i resepsjonene. Jeg besøker klinikken 2 ganger i året og har gjort det før han nye overtok. Kan anbefales!