Profilbilde av gastroenterolog og indremedisiner Tiberiu Nicodemus

Nei

Siste vurderinger av Tiberiu Nicodemus

Dyktig, omtenksom og flink

Klinikk: Privatklinikken i Skien Skrevet

Dette var min første koloskopi og jeg sitter igjen med et særdeles godt inntrykk. Jeg følte meg veldig godt tatt imot av hyggelige og profesjonelle folk, som ga fyldig og god informasjon om alt som skjedde underveis. Undersøkelsen foregikk profesjonelt og smertefritt. Følte meg virkelig godt ivaretatt

Meget dyktig og imøtekommende

Klinikk: Privatklinikken i Skien Skrevet

Jeg har tidligere tatt koloskopi under narkose og gruet meg veldig til å ta undersøkelsen kun med bedøvelse. Da jeg møtte dr. Nicodemus bestemte jeg meg for å prøve uten noen form for smertelindring. Og det kunne ikke gått bedre, det var helt smertefritt! Faktisk var det veldig interessant og lærerikt og følge med på skjermen mens legen forklarte hva vi så og hva han gjorde.

Jeg kan varmt anbefale dr. Tiberou Nicodemus. Han er hyggelig, imøtekommende og svært dyktig.

Trygg og interessert

Klinikk: Privatklinikken i Skien Skrevet

Ble tatt imot av hans svært imøtekommende kone. Gjorde meg rolig på stedet. Jeg var sikker på at jeg trengte både beroligende og smertestillende, men Han beroliget meg med at jeg trengte kanskje ikke det.At en koloskopi kunne være så smertefri hadde jeg ikke forventet. Forklarte og beroliget under hele undersøkelsen . Han brydde seg - det er dessverre sjelden idag. Her kan man trygt komme til rene lokaler ,varm og trygg betjening og ikke minst det nyeste av utstyr.
Anbefales !

Særdeles vennlig og imøtekommende

Klinikk: Privatklinikken i Skien Skrevet

Var til koloskopi som ble utført på en smertefri og informativ måte. Meget behagelig og kunnskapsrik lege med omsorg for pasienten. ble møtt av en smilende og vennlig ass. lege som bisto under undersøkelsen. følte meg sett og hørt 3 små polypper ble fjernet hurtig og greit helt uten smerter.Anbefales på det varmeste.

Trygg og ekte

Klinikk: Privatklinikken i Skien Skrevet

Fenomenal opplevelse av coloskopi. Ingen smerter overhodet. Søt og vennlig assistent, og svært hensynsfull lege som er genuint opptatt av deg som ligger på benken. Verdt hver eneste krone. Grundig forklaring og man får se hele veien og spørre underveis. Kan anbefales på det varmeste.