Tiberiu Nicodemus

• Indremedisin

Autorisasjon (2010)

Offentlig avtale

Nei

Privatklinikken i Skien Telefonnummer 35 60 90 60 35 60 90 ...
Torggata 3 3724 Skien

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Tiberiu Nicodemus

Anbefales

Klinikk: Privatklinikken i Skien Skrevet

Kort ventetid, god behandling, følte meg trygg og ivaretatt, ingen smerter eller ubehag. Tok seg god tid til kommunikasjon etter behandlingen. Anbefales.

God og trygg behandling

Klinikk: Privatklinikken i Skien Skrevet

Dette var en veldig god behandling, som jeg satte stor pris på. Det føltes veldig trygt. Så denne legen kan jeg absolutt anbefale til andre.

Meget god ivaretakelse

Klinikk: Privatklinikken i Skien Skrevet

Dyktig og effektiv undersøkelse.
Ikke behov for smertestillende medisiner. Rutinert og effektiv lege som gjennomførte undersøkelsen med en høy menneskelig ivaretakelse. God informasjon om hva vi så på skjermen og hva som ble behandlet. God tid til prat og spørsmål etter undersøkelsen.

Mykt og skånsomt

Klinikk: Privatklinikken i Skien Skrevet

Undersøkt i svelge og tarm samme henvisning.
Ingen smerter.
En god hånd å holde i under inngrepet!

Positiv opplevelse!

Klinikk: Privatklinikken i Skien Skrevet

Ble veldig godt ivaretatt ved undersøkelsen, fikk god informasjon av en veldig empatisk og kunnskapsrik lege. Anbefales!!