Saeed Boroujeni Vahedi
- Indremedisin
- Lungesykdommer
Jeg ble tatt imot på en hyggelig måte. God instruksjon/veiledning under testingen.
Konsultasjonen ble gjennomført raskt og effektivt og jeg fikk en god forklaring på den mest sannsynlige årsaken til mitt problem. Jeg fikk gode råd og god veiledning på hvordan jeg selv kan redusere/unngå plagene fremover. Alt formidlet på en hyggelig og pedagogisk god måte.
Jeg hadde en svært positiv opplevelse hos Dr. Saeed Vahedi ved Bærum Lungeklinikk. Han er en lege som virkelig tar seg tid til å lytte, forklare og følge opp på en grundig og omsorgsfull måte. Jeg følte meg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen.
Dr. Vahedi kombinerer høy faglig kompetanse med en genuin interesse for pasientens situasjon. Han er nøye i undersøkelsene sine, forklarer alt på en forståelig måte og sørger for at man føler seg involvert i egen behandling. Det er sjelden å møte en lege med så mye empati og profesjonalitet.
Klinikken er også veldig ryddig og effektiv – kort ventetid, hyggelig personale og en rolig atmosfære som gjør hele besøket behagelig.
Jeg kan varmt anbefale Dr. Saeed Vahedi og Bærum Lungeklinikk til alle som ønsker grundig, trygg og menneskelig oppfølging av lungesykdom eller pusteproblemer.
Satte pris på at lege ikke bare vurderte situasjon vedr astma men sjekket også andre ting i randsonen f eks allergi, medisin ved fysisk aktivitet, nese etc. Skal til ønh lege i desember.
Hyggelig og givende besøk!
Saeed er vennlig, dyktig og kunnskapsrik. Han lytter til problemene dine og kommer med forslag til løsninger. Føler meg i trygge hender hos han.
Dr. Vahedi har vært min lungelege i 5 år nå. Hans høye faglige dyktighet kombinert med en god omsorgsevne gjør at det alltid er hyggelig å få behandling hos ham. Han anbefales på det varmeste .
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?