Børge Davik
Var skeptisk og nervøs, men vart veldig godt tatt i mot og tatt vare på . Kjempefornøgd! Itillegg god oppfølging i etterkant. Anbefalast på det sterkaste
Jeg har hatt gleden av å være pasient hos Børge ved flere anledninger, og opplevelsene har vært gjennomgående svært positive. Han utviser en høy grad av profesjonalitet og faglig dyktighet, samtidig som han møter pasientene med varme, ro og respekt. Børge har en trygg, behagelig fremtoning som gjør at man føler seg godt ivaretatt gjennom hele behandlingsforløpet.
Både før og etter operasjon opplevde jeg å få tett oppfølging, både han og hele teamet ved Aleris leverte behandling og pasientomsorg av høyeste kvalitet. Jeg gir min sterkeste anbefaling.
En forandring med dybde
Møtet med Børge Davik har vært sjeldent i sin kombinasjon av presisjon, faglig autoritet og genuin menneskelig forståelse. Han evner å lytte med både innsikt og omtanke – ikke for å styre, men for å veilede, og alltid med respekt for mine egne valg og verdier.
Prosessen har ikke bare handlet om det ytre, men har gitt en konkret følelse av letthet – i kroppen, ja, men også i tanken. Jeg føler meg mer til stede i meg selv, friere i bevegelse og tryggere i uttrykk. Det er en forandring som er vanskelig å måle, men lett å kjenne. Og det skyldes en fagperson som virkelig ser helheten. Anbefales!!
Jeg er utrolig fornøyd med hvordan Børge har tatt imot og fulgt meg opp. Jeg har følt meg både sett og respektert gjennom hele prosessen. Han utstråler trygghet og solid faglig kompetanse, samtidig som han møter meg med refleksjon og oppriktig interesse. Noe jeg setter stor pris på er at han ikke tar over eller bestemmer for meg – i stedet deler han raust av sin kunnskap, sparrer med meg og kommer med velbegrunnede råd. Det har gjort opplevelsen min hos han helt eksepsjonell! En gjennomgående profesjonell og positiv opplevelse.
Jeg finner Børge Davik som meget kompetent i estetikk og gjennomføring av kirurgi.
Han er meget dyktig med kunden og er meget vennlig. Han gir en trygghet gjennom forløpet i behandlinger. Er nøye med analyse og følger opp etter behandlinger. Han lytter til kunden og kommer med gode forslag til estetiske valg. Jeg er meget fornøyd med resultatet og kundebehandlingen. Han er å anbefale på det sterkeste.