Børge Davik
Fikk fort trygghet i en sårbar situasjon. Hadde dessverre dårlige opplevelser med andre sykehus i offentlig sektor, etter et langt løp med kreftbehandling. Ønsket rekonstruksjon av bryst, men var ikke trygg på de løsninger jeg fikk presentert av andre kirurger. Dr. Børge Davik var godt forberedt og presenterte en svært god løsning allerede på første konsultasjon. Han informerte godt om de ulike stegene i prosessen og hva som måtte til for å få ønsket resultat. Oppfølgingen fra Dr. Davik selv har vært enestående. Det har vært tilsvarende god oppfølging fra øvrig personell ved klinikken. Jeg har bare positivt å si vedr. min opplevelse hos Dr. Davik, og Aleris Frogner!
Jeg fikk satt inn nye proteser hos Børge Davik, da mine gamle proteser var svært harde etter innkapsling. Han viste stor ydmykhet for mitt behov for at brysterne skulle virke naturlige til min kropp. Selve operasjonen var meget profesjonell og preget av ro/vennlighet. Og resultatet ble helt perfekt!
Operert 11.8-25 med full mageplastikk. Fleur de lis. Sydde magemuskler.
Davik virket trygg i den gjerning han skulle utføre. Han svarte på de spørsmål jeg og min kone hadde i den preoperative samtalen vi var innom. Han var ærlug og åpen om forventet resultat. Resultatet ble slik jeg ser det nå bedre enn forventet. Davik kan anfales på det sterkeste på denne typen operasjoner. Han vet hva han holder på med. Alltid tilgjengelig etter operasjonen, svarte på telefon og mail i helga også.Dette var en trygg og fin opplevelse, selv om det er en kneik med vondter etterpå. Dette skal nok gå seg til. Verdt hver en krone det kostet. Hadde heller aldrig fått dette gjennom det offentlige. Ikke mange nok plager. Takk Davik, dette var en reise med forventede anløp underveis, men igjen, verdt både kroner og noe smerter i etterkant.
Service vennlige fra ende til annen , kunnskapsrike og faglig dyktige .
Ble godt tatt vare på fra første øyeblikk til langt tid etter operasjonen .
Jeg ble operert av Børge Davik ifbm. gynekomasti.
Prosessen fra konsultasjon til operasjon og deretter oppfølging var sømløs.
Resultatet ble bra!
Opplevde ingen smerte eller ubehag etter operasjonen.
De andre ansatte på klinikken var også imøtekommende og flinke.