Gisle Granhus

Anestesiologi

Autorisasjon (1987)

Offentlig avtale

Ja

Magnat Center Telefonnummer22 60 62 0022 60 62 ...
Drammensveien 130 0277 Oslo
Gisle Granhus er anestesilege i Oslo

Siste vurderinger av Gisle Granhus

Trygg, kunnskapsrik, lyttende, tålmodig og utrolig dyktig!

Klinikk: Magnat Center Skrevet

Etter en ulykke i 2009 da jeg var 18 år, fikk jeg en nakkeskade som gjør at jeg har konstant hodepine, altså hvert eneste sekund. Har også smerter i nakken. Har prøvd alt som er av behandling, men ingenting har hjulpet. Begynte på Magnat i 2018, og har etter det gått til xylocain-behandling hver 3.uke. Det har virkelig forandret livet mitt til det bedre. Jeg orker mye mer (klarer å gå lange turer hver dag), og jeg trenger ikke hvile like mye som jeg trengte før. Jeg er for evig takknemlig for hjelpen som Gisle og Magnat gir meg. Kan ikke forestille meg et liv uten xylocain, det har gitt meg en helt ny hverdag. Gisle er også en utrolig støttende, kunnskapsrik og trygg lege.

Kunnskapsrik,trygg og dyktig i sitt fag

Klinikk: Magnat Center Skrevet

Det og komme inn til Gisle gir et friminutt fri fra smerte.
Det gjør at hverdagene blir håndterbare.
Det gir meg friheten til å kunne kjøre bil.
Frihet til og kunne bidra litt tilbake til samfunnet.

Lindrende smerte behandling

Klinikk: Magnat Center Skrevet

Jeg har levd med kroniske smerte i 13 år nå. Er meget godt fornøyd med behandling med lidokain og cetamin jeg får intravenøst ved magnat og behandler Gisle Granhus.
Uten denne behandling ville ikke livet vært verd å leve.
Dette må helse sør øst må forstå.
Tusen takk for behandling jeg har hver mnd

Omtenksom og dyktig lege!

Klinikk: Magnat Center Skrevet

Gisle Granhus møter meg alltid på en respektfull måte. Han lytter og forstår, han ser meg som menneske og er svært imøtekommende. Behandlingen jeg får gjør en stor forskjell i hverdagen, uten den er jeg sengeliggende. Nå slipper jeg å bruke smertestillende og kan fungere godt i dagliglivet. Jeg er veldig takknemlig for den hjelpen jeg får!

Trygg, effektiv og god oppfølging

Klinikk: Magnat Center Skrevet

IV behandlingen hos Gisle på Magnat senter har holdt meg i full jobb og betydelig mer forutsigbar form. Innen jeg fikk dette tilbudet hadde jeg lengre sykemeldinger jevnlig, og omtrentlig en gang per år hamnet jeg på sykehus grunnet uhåndterlige anfall. Det har ikke skjedd etter at jeg begynte på denne behandlingen. Å lide av en kronisk smertetilstand er krevende og å ha en fast oppfølging med fokus på lindring av symptombilde har gitt meg muligheten til å leve ett forholdsvis normalt liv. Gisle er en meget kompetent og trygg behandler jeg anbefaler å det varmeste.