Gisle Granhus
Dr. Granhus er kunnskapsrik og faglig dyktig. Fremstår som oppdatert på siste forskning og gir trygghet. Behandlingen gjør at jeg kan stå i full jobb. Føler meg svært godt ivaretatt.
En spesialist som vet hva han driver med og meget kunnskapsrik. Oppdatert på ny forskning innen smertemedisin som gir en stor trygghet. Han er rolig og forklarer hva som er/ kan være problemet og hvilke alternativer man har. Har gått til Gisle i omtrent 1 år nå og er veldig fornøyd. Kan varmt anbefale han til mennesker som sliter med sterke kroniske smerter.
En av de beste legene jeg noensinne har møtt, og jeg har møtt mange i mitt lange liv som pasient med mange diagnoser og skader fra tidlig alder. Dr Gisle har endret litt på injeksjonene på meg så nå har jeg nesten sluttet med de sterkeste smertestillende medisinene. Har vært pasient på smerteklinikken siden 2010, og bare fått positiv effekt av IV-behandlingen, triggerpunkt- og sakral injeksjonene jeg mottar der. Uten denne behandlingen er smertenivået betydlig høyere.
Gisle er en fantastisk mann. Den behandlingen med sprøyter og IV,gjør at jeg kan ha ett sosialt liv. Og får kjenne på en hverdag uten smerter. Har gått til slik behandling i mange år,og derfor er jeg her fortsatt. Gisle ser hele menneske. Behandlingen er gull verdt,og Gisle også. Slik behandling gjør at vi ikke trenger alle de morfin preparater.
Etter mange år med sterke smerter, er jeg glad jeg har en lege som Gisle. Han hjelper meg med å takle smerter i verdagen.
Han har reddet meg, også med andre utfordringer. Hva skal jeg gjøre uten HAN, og en sånn behandling jeg får på Magnat.