Tine Cecilie Sælensminde Wingsternes
Trygg, varm, blid, positiv, ærlig, omsorgsfull kirurg. Kunne ikke vært mer fornøyd! Hadde full bukplastikk med sying av magemuskler. Følte meg så godt ivaretatt hele veien av Tine, helt fra konsultasjon, til operasjon og til oppfølgingstime. Jeg har noe helseangst og gruet meg så inderlig, men det var helt unødvendig bruk av energi. Hele operasjonen og tiden etterpå har vært så og si smertefri og ingen komplikasjoner. Og resultatet gir meg tårer i øynene. Det ble helt perfekt og jeg er bare så ubeskrivelig fornøyd! Har nesten ikke ord. Tusen takk for at du gav meg livet mitt tilbake, Tine, for det er sånn det føles.
Fikk utført øyelokkkirurg hos Tine. Veldig fornøyd med resultatet! Dyktig og imøtekommende. Anbefaler henne på det varmeste!
Tok full bukplastikk, magemuskler og brystpartiet hos Tine. Følte meg trygg og hørt fra første konsultasjon, og følte fagligheten overgikk ønsker som ikke var reelle - veldig veldig dyktig og utrolig fint resultat på alle plan!
Tina er en utrolig dyktig kirurg, du føler deg godt i varetatt ,hun forklarer godt ,og veldig imøtekommende.Anbefaler henne på det varmeste!
Fått utført brystløft og lagt inn protese to ganger hos Tine. Brystene begynte å henge etter noen år, så jeg ville ha en ny operasjon, og det fikk jeg. Veldig fornøyd med resultatet og oppfølgingen etter andre operasjonen. Hun lytter, forstår og prøver å gjøre sitt aller beste for sine pasienter.
Skal ta en mini bukplastikk hos henne nå, og er sikker på mitt valg av kirurg.