Bestill time

Konsultasjon
Pris: 500 kr

I dag 25. mai I morgen 26. mai Tir 27. mai Ons 28. mai Tor 29. mai

Om

Overlege dr. Ståle Buhagen er spesialist i plastikkirurgi og generell kirurgi. Han har jobbet med kirurgi siden 2004, både offentlig og privat. Utover plastikkirurgi har dr. Buhagen jobbet med hjertekirurgi, transplantasjonskirurgi og gastrokirurgi ved Rikshospitalet.

Dr. Buhagen har bred erfaring innen plastikkirurgi og har spesialisert seg innen brystoperasjoner som brystforstørrelse, brystløft og brystreduksjoner, herunder gynecomasti (brystutvikling hos menn). Han har også spesialkompetanse på kroppsformende kirurgi som bukplastikk, korreksjon av delte magemuskler (rektusdiastase), armplastikk, lårplastikk, hofte- seteplastikk, fettsuging, fettransplantasjon til bryst, sete og ansikt, øyelokksoperasjoner og panneløft.

Bestill time til en uforpliktende konsultasjon.

Les mer om dr. Buhagen her.

• Generell kirurgi
  • Plastikkirurgi

Autorisasjon (2004)

Offentlig avtale

Nei

Siste vurderinger av Ståle Buhagen

Alle ønsker ble realisert!

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Fra første konsultasjon til operasjon og nå sist, sjekk etter tre uker. Jeg har fått utført operasjon og resultatet er akkurat som jeg ønsket og ble forespeilet. Føltes trygt i alle ledd og klinikken er utrolig flott.
Alle har tatt godt vare på meg og fulgt meg opp hele veien. Kunne i vært mer fornøyd med hele forløpet.
Tusen takk for en god opplevelse!

Profesjonelt team med god pasient forståelse/ håndtering

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Jeg er kjempefornøyd med resultat av både mage-og lår plastikk. Det er nå ca 15 dager siden jeg ble operert. Er overrasket over hvor raskt jeg kom meg etter operasjon. Dr. Ståle Buhagen er kjempeflink, profesjonell og god til å forklare prosedyrer o.l. Er i det hele tatt kjempe imponert og følte meg godt ivaretatt av hele teamet på A klinikken. Ros til Nina i resepsjonen, operasjonssykepleier, anestesilege og sykepleier ( som er gift med finnmarksdame) som fikk meg til å smile og tenke på gode ting på oppvåkninga etter operasjon! Om du lurer på om du skal opereres kan jeg absolutt anbefale A klinikken på det varmeste.

Dyktig, tålmodig og kunnskapsrik

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Ståle Buhagen ga meg all informasjonen jeg trengte, svarte på alle spørsmål med evig tålmodighet og ga inntrykk av en person som har dyp lidenskap og kunnskap for faget sitt.

Brystforstørrelse

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Jeg kan på det varmeste anbefale Ståle Buhagen til alle som vurderer å gjennomgå en brystoperasjon. Ståle tok seg god tid til å lytte på hva mine ønsker var, jeg følte meg sett og han ga god informasjon i forkant av operasjonen vdr protesettyper etc. jeg kunne stille alle mulige spørsmpl uten å føle meg dum. Basert på hans kunnskap og hva jeg hadde formidlet i forkant presenterte han en størrelse han trodde jeg ville like - og jeg elsket det.
Operasjonen gikk kjempebra og resultatet har blitt helt perfekt. Operasjonsarret er veldig pent og til tross for kun 9 dager postop., ser jeg at arrene kommer til å bli minimale og svært pene.

Jeg takker Ståle for den jobben han har gjort!!! En meget profesjonell og dyktig kirurg.

Dyktig, perfeksjonist!

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Jeg kan virkelig anbefale plastikkirurg Ståle Buhagen!
Profesjonell, tillitsfull, kunnskapsrik og behagelig å snakke med. Følte meg trygg og ivaretatt fra første konsultasjon til ferdig resultat. Jeg er svært fornøyd!