Morten Vinje
Åtte uker etter at Morten Vinje henviste meg til avdeling for smertebehandling på Ullevål sykehus og behandling per telefon ble avtalt med overlege, har jeg fått avslag på behandling med tre forskjellige begrunnelser. Vinje har vært utilgjengelig i denne perioden, men skulle være tilbake på jobb for en uke siden. Han har ikke svart på henvendelser — telefon og e-post er ubesvart. Han skal ha sluttet i jobben han hadde da vi hadde kontakt, og er senere ikke mulig å spore.
Jeg har gått hos dr Kaare ved samme klinikk og flyttet over til dr Vinje da dr Kaare pensjonerte seg. Dr Vinje viderefører den behandlingen dr Kaare begynte med for 10 år siden, som har vært meget vellykket.
Jeg var i ferd med å søke om uføretrygd for en yrkesskade før jeg begynte på Smerteklinikken. Jeg ble skallet ned og fikk ødelagt nakken min. Behandlingen jeg har fått er en stor grunn til at jeg er tilbake i arbeidslivet og at jeg kan utføre min hobby, jakt. Jeg jobber med mennesker med store atferdsutfordringer og min arbeidsdag kan til tider være meget fysisk krevende. Takket være dr Vinje klarer jeg å utføre arbeidet mitt og ha overskudd også til andre ting, som hobbyer.
Jeg vil også rose sekretæren ved denne klinikken. Hun oppleves som «limet» og har en fantastisk oversikt.
Takk for livet, dr Vinje.
Utrolig flink. Vi som har behov for smertelindring ønsker at slik Kompetansen ikke blir borte. Uten behandlingen hadde jeg ikke hatt mulighet for å jobbe, ihvertfall ikke 100% slik jeg gjør i dag.
Etter mange år har jeg endelig et tilbud som fungerer. Mange vet ikke hva det vil si å leve med smerter over år som gjør deg sengeliggende uten behandling, deprimert og ikke kunne være sosial (hvertfall begrenset og ofte si nei i siste øyeblikk). Men Morten viser empati, husker alt og spør de riktige spørsmålene. Kunne ikke vært bedre.
Jeg har vært plaget av kluster hodepine i mange år. Behandling hos ham har gitt meg nytt liv og muliggjøre å leve normalt. Jeg er takknemlig for at han finnes.